صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

منابع تولید در لایحه بودجه 93

کد خبر: ۳۶۶۴۹۳
| |
3039 بازدید

عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس گفت: کمک های فنی و اعتباری از محل تسهیلات بانکی، امکان استفاده از فاینانس و اوراق مشارکت درصد از صندوق توسعه ملی به صورت ریالی برای صنعت، 10 درصد از صندوق توسعه ملی برای کشاورزی از جمله منابعی است که در لایحه بودجه سال آینده برای بخش تولید در نظر گرفته شده است.

به گزارش مجلس نیوز حمیدرضا فولادگر عضو فراکسیون اصولگرایان رهروان ولایت درباره نگاه دولت به تولید در لایحه بودجه 93 گفت: در لایحه بودجه 93 چند احکام از بخش تولید در قانون بودجه امسال عنوان شده اما چند احکام درج نشده است.

نماینده مردم اصفهان درمجلس شورای اسلامی با بیان اینکه در قانون بودجه امسال 20 بند برای حمایت از تولید ملی عنوان شده بود، تصریح کرد: اما تنها بخشی از بندهای یاده شده در لایحه بودجه سال آینده آمده است.

عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس ادامه داد: برخی از بندهای تولید در طرحی که برای حمایت از تولید ملی در مجلس تهیه شده لحاظ کردیم  و برخی دیگر در قالب پیشنهاد برای درج در لایحه بودجه 93 ارائه می شود.

فولادگر با بیان اینکه دولت تنها 4 تا 5 بند از مربوط به بخش تولید در قانون بودجه امسال را در لایحه بودجه سال آینده لحاظ کرده است، گفت: در لایحه بودجه 10 درصد برای بخش صنعت و 10 درصد برای بخش کشاورزی در نظر گرفته شده است.

وی با تاکید بر اینکه در سال آینده 29 درصد از درآمدهای ارزی به صندوق توسعه ملی واریز می شود، یادآور شد: 20 درصد از این منابع به صورت ریالی در اختیار صنعت و کشاورزی قرار می گیرد.

عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس گفت: کمک های فنی و اعتباری از محل تسهیلات بانکی، امکان استفاده از فاینانس و اوراق مشارکت از جمله منابعی است که در لایحه بودجه سال آینده برای بخش تولید در نظر گرفته شده است.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟