صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
تابناک ورزشی موبایل خبر

سليمي: با تداوم اين روند كاراته به قهقرا مي‌رود

کد خبر: ۳۶۳۹۳
| |
1285 بازدید

رئيس كميته فني فدراسيون كاراته گفت: با ادامه اين روند كم كم اين رشته به قهقهرا خواهد رفت.

جمشيد سليمي در گفت و گو با فارس اظهار داشت: شرايط حاكم بر كاراته به گونه اي است كه بعد از 42 سال زحمت در اين رشته خسته شده ام و ترجيح مي دهم به گوشه رفته و آرام زندگي كنم.

وي با اشاره به اينكه حقوقي از فدراسيون دريافت نمي كند، تصريح كرد: آنها نمي توانند از من انتظاري داشته باشند. حالا كه آهي آمده نظراتم را مي گويم. اگر به آن اهميتي داده شد، مي مانم در غير اينصورت عطاي كاراته را به لقايش مي بخشم.

سليمي ادامه داد: در زمان انتخابات كتيرايي او از 45 نفر 44 راي را بدست آورد. بنده تنها كسي بودم كه حاضر نشدم به او راي بدهم چون شناختي از كتيرايي نداشتم. وي در نهايت به دليل انتخاب مشاوران نامناسب و تحت تاثير ديگران قرار گرفتن مجبور به استعفا شد.

وي با تاكيد بر اينكه افرادي كه از خانواده كاراته هستند، عرق بيشتري دارند، خاطرنشان كرد: سازمان بايد افرادي را در راس اين فدراسيون بگذارد كه از اين جامعه باشد چون به هر حال كاراته اي ها عرق بيشتري نسبت به اشخاص ديگر به اين رشته دارند.

پيشكسوت كاراته در پاسخ به اينكه اين فدراسيون مانند موش آزمايشگاهي شده است، افزود: به نظر من اين روش درست نيست. كتيرايي در فدراسيون ووشو نيز موفق نبود و در كاراته نيز نتوانست خوب عمل كند و سرانجام وادار به استعفا شد. اگر سازمان به اين روند خود ادامه دهد كاراته به قهقرا خواهد رفت.

وي ادامه داد: آهي نيز كاراته اي نيست؛ اما جاي خوشحالي است كه مدتي نايب رئيس فدراسيون بوده و شناخت نسبي از افراد دارد. او آدم خوبي است و اگر تحت تاثير ديگران قرار نگيرد، مي تواند موفق باشد. بايد علت هاي عدم موفقيت كتيرايي را بررسي كرده و بعد تصميم بگيرد. الان وضعيت كاراته بسيار به هم ريخته است.

سليمي تصريح كرد: آهي بايد تا بازي هاي تايلند كه فرصت زيادي نمانده است با همين تركيب به كارش ادامه دهد و بعد تصميمات جديدش را اعمال كند.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
تابناک ورزشی موبایل خبر
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
امضای یادداشت تفاهم ایران با آمریکا را در این مقطع...