قرص «اکسی لیت» غیرمجاز است

کد خبر: ۳۶۳۷۵۶
| |
6360 بازدید
معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز هشدار داد که قرص "اکسی لیت" با ادعای چربی سوزی و لاغری، فاقد هر گونه مجوزی اعم از تولید، توزیع و عرضه است و استفاده از آن سلامتی را به خطر می‌اندازد.

به گزارش ایسنا، بر اساس اعلام روابط عمومی معاونت غذا و دارو، دکتر بهزاد شریف مخمل زاده، معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی اهواز گفت: شهروندان خوزستانی فریب تبلیغات را نخورند، زیرا قرص "اکسی لیت" با ادعای چربی سوزی و لاغری، غیرمجاز و غیرقابل مصرف است و از شهروندان در خواست می شود از محصولات بدون مجوز بهداشتی استفاده نکنند.

وی افزود: شهروندان در صورت مشاهده، موارد تخلف را به صورت تلفنی با شماره 1490 یا 63 و‌2232362 -0611 به واحد رسیدگی و پیگیری شکایات دارویی معاونت غذا و داروی خوزستان اطلاع دهند.
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
برچسب منتخب
# مرگ ترامپ # مکانیسم ماشه # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # پل ترامپ # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
ایران و آمریکا در مذاکرات به توافق می‌رسند؟
الی گشت