قرص «اکسی لیت» غیرمجاز است

کد خبر: ۳۶۳۷۵۶
|
۱۹ آذر ۱۳۹۲ - ۱۲:۲۸ 10 December 2013
|
6341 بازدید
معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز هشدار داد که قرص "اکسی لیت" با ادعای چربی سوزی و لاغری، فاقد هر گونه مجوزی اعم از تولید، توزیع و عرضه است و استفاده از آن سلامتی را به خطر می‌اندازد.

به گزارش ایسنا، بر اساس اعلام روابط عمومی معاونت غذا و دارو، دکتر بهزاد شریف مخمل زاده، معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی اهواز گفت: شهروندان خوزستانی فریب تبلیغات را نخورند، زیرا قرص "اکسی لیت" با ادعای چربی سوزی و لاغری، غیرمجاز و غیرقابل مصرف است و از شهروندان در خواست می شود از محصولات بدون مجوز بهداشتی استفاده نکنند.

وی افزود: شهروندان در صورت مشاهده، موارد تخلف را به صورت تلفنی با شماره 1490 یا 63 و‌2232362 -0611 به واحد رسیدگی و پیگیری شکایات دارویی معاونت غذا و داروی خوزستان اطلاع دهند.
اشتراک گذاری
بلیط هواپیما
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# عملیات وعده صادق 3 # جنگ ایران و اسرائیل # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
با اخراج بازرسان آژانس انرژی اتمی موافق هستید؟
الی گشت