صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

عقد قرارداد من سیتی با "مسی جدید"

کد خبر: ۳۶۱۸۶۲
| |
8186 بازدید
طبق اعلام یک رسانه انگلیسی باشگاه فوتبال منچسترسیتی با انعقاد قراردادی "براهیم عبدالقادر دیاز" را به خدمت گرفت.

به گزارش مهر، در حالی که پیش از این گفته می‎شد باشگاه های بارسلونا و رئال مادرید خواستار انعقاد قرارداد با بازیکن 14 ساله تیم جوانان مالاگا هستند، منچسترسیتی با این بازیکن مراکشی که به لیونل مسی جدید شهرت دارد به توافق رسید.

بر پایه گزارش دیلی میل، باشگاه من سیتی با مبلغ 2/4 میلیون پوند با این بازیکن به توافق رسیده و 300 هزار پوند آن را پیشاپیش پرداخته است.

این بازیکن زمانی که به سطح حرفه ای برسد 30 تا 40 میلیون پوند قیمت خواهد داشت. "پره گواردیولا"، مدیر برنامه های "لوییس سوارز"، مهاجم اروگوئه‌ای لیورپول، در این انتقال نقش داشته است.

باشگاه بارسلونا در سال 2012 پیشنهادی 2/5 میلیون پوندی برای جذب این بازیکن ارائه کرده بود اما با مخالفت مسئولان باشگاه مالاگا روبه رو شده بود.

"مانوئل پلگرینی"، مربی شیلیایی من سیتی، از سال 2010 تا 2013 هدایت تیم مالاگا را بر عهده داشته و این موضوع به توافق دو باشگاه برای این قرارداد بی ارتباط نیست.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟
آخرین اخبار