صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

برپایی بازارچه خوداشتغالی زنان سرپرست خانوار تهرانی از فردا

کد خبر: ۳۶۱۰۴۲
| |
2993 بازدید

معاون ستاد توانمندسازی شهرداری تهران از برپایی بازارچه خوداشتغالی زنان سرپرست خانوار در بوستان میعاد از فردا 10 آذر ماه خبر داد.

 به گزارش ایسنا، الهه عطایی با اعلام این خبر اظهارکرد: ستاد توانمندسازی شهرداری تهران در جهت خود اشتغالی زنان سرپرست خانوار و معرفی محصولات تولید شده از سوی آنان اقدام به برپایی بازارچه‌های دوره‌ای در مناطق مختلف تهران می‌کند که به همین منظور از 10 آذرماه بازارچه‌ای با حضور زنان سرپرست خانوار تحت پوشش ستاد توانمندسازی شهرداری تهران در بوستان میعاد واقع در منطقه 5 برپا می‌شود.

وی با بیان اینکه سعی شده است کیفیت اجناس ارایه شده در حد مطلوب باشد، گفت: این بازارچه با ارایه محصولاتی مانند مانتوهای زمستانی، زیورآلات و صنایع دستی در 60 غرفه در فضای باز به مدت یک ماه برگزار می‌شود و محصولات ارایه شده از تخفیف ویژه برخوردار هستند.

عطایی در پایان یادآورشد: شهروندان تهرانی از 10 آذر تا 10 دی ماه می‌توانند هر روز از ساعت 9 تا 19 با مراجعه به بوستان میعاد، واقع در اتوبان آیت‌الله کاشانی، خیابان ابوذر از این بازارچه دیدن کنند.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟