هفته سیزدهم سری A
یوونتوس با شکست لیورنو صدرنشین شد
کد خبر: ۳۵۹۹۱۱
| | 3224 بازدید
سیزدهمین هفته از رقابتهای لیگ دسته اول فوتبال ایتالیا با پیروزی مدافع عنوان قهرمانی رقابتها در خانه لیورنو و صعودش به صدر جدول ردهبندی پیگیری شد.
به گزارش تسنیم، در ادامه دیدارهای هفته سیزدهم سری A، امشب (یکشنبه) 5 دیدار برگزار شد که در مهمترین آنها یوونتوس، مدافع عنوان قهرمانی در خانه لیورنو با نتیجه 2 بر صفر پیروز شد. گل نخست این بازی را فرناندو یورنته در دقیقه 63 به ثمر رساند. دومین گل بانوی پیر را هم کارلوس توس در دقیقه 75زد تا هر 2 مهاجم تیم تحت هدایت آنتونیو کونته در این بازی گلزنی کرده باشند. یوونتوس با این برد 34 امتیازی شد و با 2 امتیاز برتری نسبت به رم، جای قرمزپوشان پایتخت را در صدر جدول ردهبندی سری A گرفت.
در دیگر بازی مهم امشب، سامپدوریا میزبان لاتزیو بود و ابتدا با گل روبرتو سوریانو در دقیقه 67 پیش افتاد اما لوریک کانا در دقیقه 90 گل تساوی را به ثمر رساند تا اولین حضور سینشا میهایلوویچ به عنوان سرمربی جدید سامپدوریا با تساوی همراه شود.
در سایر دیدارها نیز نتایج زیر رقم خورد:
ساسولو 2 - آتالانتا صفر
تورینو 4 - کاتانیا یک
اودینزه یک - فیورنتینا صفر
در آخرین بازی روز دوم هفته سیزدهم تیم اینتر از ساعت 23:15 به وقت تهران میهمان بولونیا خواهد بود. فردا شب (دوشنبه) نیز رم میزبان کالیاری خواهد بود. در جدول ردهبندی سری A، یوونتوس با 34 امتیاز صدرنشین است، رم با 2 امتیاز کمتر در رده دوم قرار دارد و ناپولی با 28 امتیاز رتبه سوم را به خود اختصاص داده است.
گزارش خطا
نظرسنجی
آیا جام جهانی میتواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟


