صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

هولوگرام طرح شبنم براحتی در اختیار هر فردی قرار می‌گرفت

کد خبر: ۳۵۹۳۹۸
| |
4869 بازدید
یک عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس ضمن ناکارآمد خواندن طرح شبنم گفت: برای جلوگیری از قاچاق کالا باید سیستم‌های مورد نظر مکانیزه شده و تسهیل‌گری را در مبادلات تجاری فراهم آوریم.
 
به گزارش ایسنا، الله‌وردی دهقانی اظهار داشت: طرح‌های کنترلی و نظارتی در فضای بازار باید وجود داشته باشد و این طرح‌ها معمولاً با نگاه واردات ملزومات مورد نیاز در کنار حمایت از تولید داخل صورت می‌گیرد.
 
وی افزود: طرح شبنم در کنار کلیات خوب و کارشناسانه آن معایب بسیار زیادی را در بر داشته است و هولوگرام های این طرح در سراسر کشور براحتی خرید و فروش می‌شده و در اختیار هر فردی قرار می‌گرفت.
 
دهقانی با بیان اینکه باید تمام مبادلات تجاری اعم از واردات و صادرات را مورد پایش قرار داد افزود: سیستماتیک شدن این مقوله می تواند کمک موثری بر اجرای هر چه بهتر طرح های نظارتی اینچنینی کند و باید در طرح های آتی این موضوع را در نظر داشت.
 
این عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس با اشاره به آمار بالای قاچاق برخی از کالاها نظیر گوشی های موبایل افزود: با توجه به تجربه نادرست صورت گرفته در طرح های نظارتی دولت با مکانیزه شدن و تسهیل مبادلات تجاری می تواند در پیشبرد اهداف مورد نظر کمک شایان توجهی کند.
 
الله وردی دهقانی تصریح کرد: طرح های نظارتی همواره توسط حاکمیت اجرائی می شود اما باید در نظر داشت بررسی کارشناسانه در این گونه حوزه ها می تواند باعث اتخاذ تصمیمات درست و مطلوب در اجرای آن شود.
 
این نماینده مجلس، ضمن ناکارآمد دانستن طرح شبنم خواستار اهتمام ویژه دستگاه‌ها در این خصوص شد و خاطرنشان کرد: دولت و مجموعه اقتصادی آن باید در این زمینه با بررسی دقیق موضوعات و مسائل پیش رو توجه بیشتری نسبت به این حوزه نشان دهند.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟
آخرین اخبار