صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

چین یک سیاستمدار ژاپنی را بازداشت کرد

کد خبر: ۳۵۸۱۷۵
| |
4309 بازدید
مقامات چینی یک سیاستمدار ژاپنی را به اتهام حمل مواد مخدر بازداشت کردند.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از "بیزنس اینسایدر" ، یک عضو شورای شهر ژاپن در فرودگاه بین المللی شهر گوانگژو که مظنون به حمل مواد مخدر بود توسط پلیس چین بازداشت شد.

"تاکورا ساسوماگی" 70 ساله که در 29 نوامبر برای سفری تجاری به چین رفته بود در تاریخ 31 اکتبر توسط مقامات چینی بازداشت شده است.

به گفته مقامات وزارت خارجه ژاپن به نقل از مقامات چینی اعلام کرده است که این مقام ژاپنی موقع بازدداشت شدن در حال حمل 3 کیلوگرم مواد مخدر بوده است و به زودی در دادگاه های محلی چین محاکمه خواهد شد.

بنا بر این گزارش تاکورا این اتهام را رد کرده است.

رسانه های ژاپنی در انتقاد به اقدام دولت چین علت این اقدام دولت چین را مواضع سخت این سیاستمدار ژاپنی در قبال چین دانسته اند.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟