صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

احتمال بازگشت بریتیش پترولیوم به ایران

کد خبر: ۳۵۷۱۶۶
| |
8046 بازدید
رئیس اجرایی شرکت نفتی توتال فرانسه گفت: بازگشت ایران به جامعه بین‌المللی به نفع کشورهای همسایه از جمله کشورهای حاشیه خلیج فارس خواهد بود.
 
به گزارش ایسنا به نقل از گالف تایمز، کریستف دو مارژری رئیس اجرایی توتال در کنفرانس و نمایشگاه بین المللی نفت ابوظبی گفت: ممکن است این سخنان وی برای برخی از کشورهای شورای همکاری خلیج فارس خوشایند نباشد اما مهم است که مزیت لغو تحریم‌های ایران را درک کنیم.
 
وی افزود: بازگشت ایران به جامعه بین المللی خبر خوشی خواهد بود.
 
دو مارژری افزود: ایران ذخایر گازیقابل توجهی دارد و همزمان با افزایش تقاضای جهانی انرژی می‌تواند نقش مهمی را به عنوان یک صادرکننده انرژی ایفا کند.
 
همچنین باب دادلی رئیس اجرای شرکت نفتی بریتیش پترولیوم گفت: بازگشت ایران به جامعه جهانی بخشی از مذاکرات در این کنفرانس بوده است.
 
وس با اذعان به منابع طبیعی فراوان ایران، در پاسخ به سوالی درباره احتمال بازگشت بریتیش پترولیوم به ایران پس از لغو تحریمها گفت: ما در حال حاضر کارهای زیادی در این منطقه داریم.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟