صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

لیورپول حذف شد

کد خبر: ۳۵۶۵۱
| |
1366 بازدید

تیم لیورپول با قبول شکست در دیدار مقابل اورتون از دور مسابقات فوتبال جام حذفی باشگاه‌های انگلستان حذف شد.

به گزارش مهر، چهار دیدار تکراری از مرحله یک شانزدهم نهایی مسابقات فوتبال جام حذفی باشگاه‌های انگلستان شب گذشته برگزار شد که طی آن تیم‌های آستون ویلا، اورتون، ناتینگهام فارست و بلکبرن مقابل حریفان خود به برتری رسیده و راهی مرحله یک هشتم نهایی شدند.

در حساس‌ترین بازی شب گذشته تیم فوتبال اورتون در ورزشگاه "گودیسون پارک" میزبان لیورپول بود. این دو تیم همشهری در بازی نخست خود به نتیجه تساوی یک بریک رضایت داده بودند اما در بازی برگشت این تیم اورتون بود که توانست با تک گل دقیقه 118 دانیل گاسلینگ مقابل حریف قدرتمند خود به برتری دست یافته و به جمع شانزدهم تیم برتر مسابقات فوتبال جام حذفی باشگاه‌های انگلستان راه یابد. لیورپول در حالی مقابل اورتون تن به شکست داد که از دقیقه 76 به دنبال اخراج "لوکاس لیوا" با یک بازیکن کمتر به بازی ادامه می داد.

دیشب همچنین تیم فوتبال آستون ویلا در ورزشگاه ویلا پارک با نتیجه 3 بریک از سد دانکستر گذشت و موفقیت‌های خود در لیگ برتر را در جام حذفی باشگاه‌های انگلستان نیز تداوم بخشید. در این بازی استیو سیدول (15)، جان کارو (19) و ناتان دل فونسو (61) برای آستون ویلا گلزنی کردند و تک گل تیم دانکستر نیز توسط پرایس در دقیقه 45 به ثمر رسید.

نتایج دیدارهای تکراری از مرحله یک شانزدهم نهایی مسابقات فوتبال جام حذفی باشگاه‌های انگلستان به شرح زیر است:
* آستون ویلا 3 - دانکستر یک
* اورتون یک - لیورپول صفر
* ناتینگهام فارست 2 - دربی کانتی 3
* بلکبرن 2 - ساندرلند یک

در همین چارچوب روز دوشنبه 28 بهمن دو تیم آرسنال و کاردیف سیتی در ورزشگاه امارات شهر لندن به مصاف هم خواهند رفت.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟