صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
تابناک ورزشی موبایل خبر

حمايت قلعه‌نويي از دواری ايراني‌ دربي

کد خبر: ۳۵۵۶۳
| |
1525 بازدید

سرمربي تيم فوتبال استقلال تهران گفت: برتري مقابل راه‌آهن يكي از پازل‌هاي ما براي قهرماني بود.

به گزارش ايسنا، امير قلعه‌نويي پس از برتري 5 بر يك استقلال مقابل راه‌آهن در جمع خبرنگاران اظهار كرد: بازي با راه‌آهن به عنوان بازي پيش از داربي بازي دشواري بود، به خصوص آنكه ما با تيم بسيار خوب راه‌آهن و سرمربي فوق حرفه‌اي آن روبه‌رو بوديم. در هر صورت برتري مقابل راه‌آهن يكي از پازل‌هاي قهرماني استقلال بود. خوشبختانه بازيكنان توانستند فرامين تاكتيكي را به خوبي اجرا كنند البته من از شيوه كار آنها در ابتداي بازي كمي ناراحت بودم اما، به مرور توانستيم فشار به دروازه راه‌آهن را بيشتر كنيم و در نهايت پيروز شويم.

وي افزود: از اينكه انتظارها از استقلال افزايش يافته است، بسيار خوشحالم اما تفكر من و كادر فني در هر بازي مخصوص به همان بازي است و طبيعي است كه در ابتدا به دنبال سه امتياز خواهيم بود و پس از آن به دنبال افزايش تعداد گلها. البته طبيعي است كه تماشاگران از ديدن گلهاي زياد لذت مي‌برند اما براي ما اولويت سه امتياز است و در تمامي ديدار از جمله بازي داربي براي سه امتياز به ميدان مي‌رويم.

قعله‌نويي خاطرنشان كرد: اكنون ما هنوز در استرس بازي راه‌آهن هستيم و اگر بخواهم راجع به داربي صحبت كنم چندان كارشناسي نخواهد بود و دو سه روز قبل از بازي با پرسپوليس درباره داربي صحبت مي‌كنم.

سرمربي تيم فوتبال استقلال درباره‌ي داور ايراني براي داربي نيز گفت: هر تصميم كه فدراسيون فوتبال بگيرد ما قبول مي‌كنيم معتقدم داوري ما به بلوغي رسيده است كه بتواند داربي را سوت بزند اما، فدراسيون دراين باره تصميم مي‌گيرد و بي‌ترديد اگر داور داربي ايراني باشد من در همين جا قول مي‌دهم كه نهايت همكاري را با او انجام دهم و حتي اگر در بازي‌هاي ديگر اعتراضي مي‌كردم در بازي داربي از داور حمايت كنم. من با گزينه‌هايي كه مطرح شده است كاملا موافقم البته شايد باشگاه بر روي برخي افراد موضع‌گيري داشته باشد.

وي درباره‌ي احتمال انتخاب سعيد مظفري زاده به عنوان داور اين مسابقه نيز گفت: سعيد مظفري زاده از كساني است كه من اعتقاد دارم مي‌تواند داربي را قضاوت كند.

قلعه‌نوعي درباره مصدوميت حسين كاظمي گفت: وضعيت مصدوميت او فردا مشخص مي‌شود.

سرمربي استقلال ادامه داد: در هر صورت استقلال نشان داده است كه يكي از تيم‌هاي خوب چند سال اخير ايران است با اين حال تصور نمي‌كردم با اين تعداد گل مقابل راه‌آهن پيروز شويم.

وي درباره وحيد طالب‌لو نيز گفت: از لحظه‌اي كه گل دريافت كرديم به وحيد روحيه دادم و در بين دو نيمه نيز به او گفتم؛ تو آن‌قدر براي استقلال بازي‌هاي خوب كرده و پنالتي‌هاي مهم گرفته‌اي كه اگر ده بار ديگر نيز اشتباه كني كسي از تو ناراحت نمي‌شود. البته او نبايد اشتباه كند اما در هر صورت اين واقعيت است كه طالب‌لو زحمات بسياري براي استقلال كشيده و يكي از اركان آسيايي شدن استقلال بوده است.

سرمربي تيم استقلال درباره بازي ايران و كره جنوبي نيز گفت: هيچ بازي فوتبالي آسان نيست در هر صورت كره جنوبي واقعا پيشرفت كرده است و تيمي است كه حتي ميزبان جام جهاني بوده است . كره تيم خطرناكي است و با آنكه زماني كه من سرمربي تيم ايران بودم در ورزشگاه آزادي اين تيم را دو بر صفر برديم اما همان زمان نيز ما را بسيار اذيت كرد ضمن اينكه كره با تمام لژيونرها و پس از گذراندن يك اردوي بسيار خوب در دبي به ايران مي‌آيد و مي‌تواند تيم بسيار خطرناكي باشد.

قلعه‌نويي افزود: از تمامي طرفداران استقلال مي‌خواهم روز چهارشنبه به ورزشگاه بيايند و با همان تعصبي كه استقلال را تشويق مي‌كنند تيم ملي را حمايت كنند. اگر ايران سه امتياز بازي مقابل كره را بگيرد 50 درصد راه صعود را طي كرده است اما، در غير اين صورت با توجه به دو بازي خارج از خانه مقابل دو كره جنوبي و شمالي و به خصوص بازي در سئول آن هم در شرايطي كه مهندسي ورزشگاه سئول به گونه‌اي است كه تماشاگران كاملا بر تيم مهمان مسلط هستند كار دشواري خواهد بود. اما اگر كره را شكست دهيم 50 درصد راه صعود به جام جهاني را طي كرده‌ايم.

قلعه‌نويي درباره‌ي فاصله كوتاه بازي ايران و كره جنوبي و همچنين بازي داربي گفت: بي ترديد اين موضوع در كار ما تاثير زيادي مي‌گذارد چرا كه تيم استقلال اكنون به هارموني كامل رسيده و اي كاش مي‌شد بين بازي كره و داربي فاصله بيشتري قرار مي‌گرفت تا بازي در سطح بالاتري برگزار مي‌شد.

وي درباره‌ي برگزاري مسابقات در روز اول فروردين ماه نيز گفت: در هر صورت تعاملي ميان ما و سازمان ليگ شكل گرفته است و همين كه مي‌دانيم بايد در چه روزي بازي كنيم خودش خبر خوبي است البته برگزاري بازي در روز اول فروردين نيز نتيجه زمان‌هايي است كه از دست داديم و در زماني كه انتقاد مي‌شويم گوش شنوايي نبود.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
تابناک ورزشی موبایل خبر
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
امضای یادداشت تفاهم ایران با آمریکا را در این مقطع...
آخرین اخبار