صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
مردم اولویت‌های وزیر ورزش را بررسی کردند:

کاربران تابناک از وزیر ورزش و جوانان چه می خواهند؟

کاربران «تابناک» در میان اولویت‌های وزیر ورزش و جوانان، پرداختن به دغدغه‌های ورزشی را در جایگاه بالاتری دیدند. می‌شد پیش‌بینی کرد که با توجه به فسادی که چند سالی‌ است روی برخی حوزه‌های ورزشی سایه افکنده، درخواست مردم از وزیر جدید، پرداختن به ‌فساد در ورزش است.
کد خبر: ۳۵۳۵۶۳
| |
9877 بازدید
|
۸
بازسازی سنگ بنای ورزش، درخواست مردم از وزیر جدیدفردا سیدرضا صالحی امیری به همراه دو وزیر دیگر، راهی پاستور می‌شوند تا ترکیب کابینه دولت یازدهم کامل شود؛ صالحی امیری دومین سرپرست وزارتخانه‌ای است که هشتم دی‌ ماه ۱۳۸۹ راه‌اندازی شد و درباره ‌کارآمدی آن با توجه به حوزه‌های متفاوت عملکردش، بحث‌های فراوانی است.

به گزارش «تابناک»، در دولت دهم بود که محمود احمدی‌نژاد با ادغام دو سازمان ملی جوانان و تربیت بدنی، وزارت‌خانه جدیدی ‌بنا نهاد که وزارت ورزش و جوانان نام گرفت؛ وزارت‌خانه‌ای که هرچند پسوند جوانان را در نام رسمی خود دارد، گویا تمرکزش بیشتر در حوزه ورزش است و جالب‌تر آن که خواست مخاطبان و ذی‌نفعان مرتبط با آن هم بیشتر در همین حوزه تمرکز دارد؛ 

چنان‌ که افزون بر حجم فعالیت‌های بالای این وزارت‌خانه در حوزه ورزش، انتصاب مدیران عالی این وزارت‌خانه از میان چهره‌های ورزشی و وزن بالای برنامه‌های ورزشی در میان برنامه‌های ارائه شده از وزیران پیشنهادی که تا کنون در دو دولت گذشته به مجلس معرفی شدند، نشان می‌دهد که گویا در سرنوشت این سازمان، حوزه ورزش همچنان حرف اول را می‌زند و مباحث جوانان به حاشیه خواهد رفت؛ مسأله‌ای که شاید مسئولان را بر آن دارد ‌تا در آینده‌ای نزدیک، فکری به حال ساختار این وزارت‌خانه کنند.

چه این ‌که میدان بزرگ ورزش با حجم بالای مخاطبان و فعالیت‌های روزمره و رخدادهایی که نتایج آن تأثیر مستقیمی بر روحیه ملی و فضای عمومی کشور خواهد گذاشت، نیاز به توجه مدیریتی بالایی دارد؛ آن هم در روزهایی که بحث فساد در بخش‌هایی از حوزه ورزش دهان به دهان می‌چرخد و انتظار عمومی این است که یک بار و برای همیشه تدبیری برای رخت بر بستین این مسائل از حوزه ورزش اندیشیده شود، نشان از روزهای سخت و پرکار وزیر ورزش آینده خواهد داشت.

در این میان، جوانان و مسائل مربوط به آنان هم که درصد بالایی از جمعیت کشور را تشکیل می‌دهند و به دلیل شرایط اجتماعی و اقتصادی یک دهه اخیر با بحران‌های جدی دست و پنجه نرم می‌کنند، بخش دیگری از حوزه فعالیت وزیر آینده این وزارت‌خانه را تشکیل می‌دهد که البته حوزه فعالیت وزارتخانه در آن بیشتر از این که عملیاتی باشد، تسهیل‌گرانه است و وزارت‌خانه باید به بیشتر به عنوان یک سازمان میان بخشی وزارت‌خانه‌های دیگر را در راستای حل مشکلات و معضلات جوانان با یکدیگر هماهنگ کند.

با توجه به مسائل گفته شده در دو حوزه بزرگ و متفاوت فعالیت‌های وزیر ورزش و جوانان در آخرین روزهای هفته گذشته، نظرسنجی را در تابناک با نام اولویت‌های وزیر ورزش و جوانان منتشر کردیم و قصدمان این بود که بدانیم با توجه به مهم‌ترین مسائل و دغدغه‌هایی که در یکی دو سال گذشته در حوزه ورزش و جوانان مطرح شده، اولویت‌های وزیری که به زودی سکان این وزارت‌خانه را در دست خواهد گرفت، چه خواهد بود؟
 
از میان گزینه‌های فراوانی که می‌شد ‌‌اولویت‌های وزیر ورزش و جوانان در نظر گرفت، چهار گزینه کلی «ایجاد تعادل میان حوزه ورزش و جوانان»، «فراهم کردن زیرساخت‌ها و تجهیزات مورد نیاز حوزه ورزش»، «ایجاد هماهنگی میان دستگاه‌های متولی برای رفع مشکلات جوانان» و «مبارزه با فساد فراگیر در حوزه ورزش» برای این نظر سنجی برگزیده شد که به نظر دغدغه‌های بزرگتری از دیگر موارد به شمار می‌آمد.

ترمیم سنگ بنای ورزش، درخواست مردم از وزیر جدید
بحث سایه سنگین حوزه ورزش بر حوزه جوانان در عملکرد این وزارتخانه، مسأله‌ای بود که در سه سال اخیر، همواره مهم‌ترین چالش وزیر ورزش و جوانان بود و بزرگ‌ترین پرسش فعالان اجتماعی از وزیر ورزش این بود که چرا مسائل مربوط به جوانان، همواره در حاشیه فعالیت‌های این وزارت‌خانه است؛ موضوعی‌ که البته ‌اقبال چندانی در میان بیش از شانزده هزار ببیننده‌ای که در این نظر سنجی شرکت کردند، نداشت و با‌ ۵.‌۱۶% کل آرا‌ در رتبه پایانی اولویت‌های وزیر ورزش و جوانان قرار گرفت.

کاملا قابل پیش‌بینی بود که با همه مسائل و مشکلاتی که در حوزه جوانان هست، اقبال عمومی به مسائل ورزشی بیشتر باشد. این چنین است که مکان دوم از آخر در میان اولویت‌های وزیر ورزش و جوانان هم به حوزه جوانان اختصاص یابد.

۲۱.‌۳۲% کاربران شرکت کننده در این نظر‌سنجی، سومین اولویت وزیر ورزش و جوانان را «ایجاد هماهنگی میان دستگاه‌های متولی برای رفع مشکلات جوانان» می‌دانند؛ هرچند این ‌بار سهم حوزه ورزش و جوانان از کل آرا، رقم قابل توجه ۲۱ درصد است، قرار گرفتن دو گزینه مربوط به حوزه جوانان در آخر جدول رتبه‌بندی اولویت‌های وزیر، نشان از‌‌ همان ناهماهنگی و نبود تناسب وزنی میان دو حوزه فعالیت‌های وزیر دارد.

‌«فراهم کردن زیرساخت‌ها و تجهیزات مورد نیاز حوزه ورزش» با ‌۳۲.‌۵۶% آرا، دومین اولویت وزیر ورزش و جوانان از نگاه کاربران تابناک قلمداد شد. موفقیت‌های چشمگیر چند سال اخیر دو ورزش گروهی والیبال و بسکتبال و مدل رشد آن‌ها که در یک فرایند طولانی از بها‌ دادن به تیم‌های پایه آغاز شد، تا این روزها که چند سالی است موفقیت‌های منطقه‌ای و جهانی آنها توجه عمومی را به خود جلب کرده، باعث شده تا اقبال عمومی در کشور از فوتبال به ورزش‌های گروهی چون والیبال و بسکتبال جلب شود. موفقیت‌های این رشته‌ها باعث شده تا افکار عمومی علاقه بیشتری به سرمایه‌گذاری و توسعه زیرساخت‌ها در سایر حوزه‌های ورزشی داشته باشد؛ موضوعی که در سال‌های اخیر با توجه مبالغ هزینه شده در فوتبال و نتایج ضعیف در حوزه‌های گوناگون این رشته، بیشتر افکار عمومی را قلقک داده تا از مسئولان بخواهند ‌با توسعه زیر‌ساخت‌ها، شرایط موفقیت سایر رشته‌های ورزشی را فراهم آورند.

اما موضوعی که در میان چهار اولویت مطرح ‌از سوی تابناک، جایگاه نخست را در میان مخاطبان سایت از آن‌ خود کرده، موضوع پیچیده و مبهم فساد در برخی رشته‌های ورزشی است؛ ماجرایی که این روز‌ها با بلند شدن صدای آن در فوتبال، رنگ و بوی جدی به خود گرفته، ولی هنوز در‌ مشخص شدن سرانجام آن،‌ تردیدهایی است.

فساد در ورزش، مسأله‌ای است که سال‌ها بدنه ورزش کشور را رنجور کرده و کار در برخی رشته‌ها را به جایی رسانده که انگار‌ کسی امیدی به آینده ‌ندارد. حالا این روز‌ها که در فوتبال سر و صدایی به پا شده و برخی به دنبال آشکار کردن برخی اسرار پشت پرده هستند، افکار عمومی هم از وزیر جدید این درخواست را دارند که با پیگیری مسأله ‌فساد، سرو‌‌سامانی به بیماری بدخیم دراز‌مدت ورزش بدهند.

به همه این تفاسیر، صالحی امیری که برنامه بلند بالای خود را چند روز پیش منتشر کرده، فردا به مجلس می‌رود تا مورد محک نمایندگان بهارستان قرار گیرد؛ بنابراین، باید دید به نظر نمایندگان مجلس، باید اولویت‌های وزیر ورزش و جوانان ‌کدام باشد و نمایندگان چه چیزهایی را دغدغه اصلی حوزه ورزش و جوانان می‌دانند؟
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۱۹
انتشار یافته: ۸
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۲:۲۱ - ۱۳۹۲/۰۸/۰۵
مبارزه با فساد
ابوذر
|
-
|
۱۲:۳۳ - ۱۳۹۲/۰۸/۰۵
مبارزه با فساد وجلوگیری از هدر رفتن پول ملی از الزمات ورزش کشور ماست.
حمید
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۲:۴۱ - ۱۳۹۲/۰۸/۰۵
دادا رئیس قوه قضاییه نیس که میگی مبارزه با فساد اول باید برنامه خوبی واسه سرو سامون دادن به ورزش کشور داشته باشه به ورزشگاه ها برسه به وضع جوونا برسه بعد در حین کار جلوی فسادم بگیره تو این کار هرگز مبارزه با فساد نمیتونه تو اولویت باشه
آهای تابناک تا حالا صد بار کامنت گزاشتم یه دونشم تایید نکردی چرا خوب ؟
پاسخ ها
ابوذر
| - |
۱۳:۰۶ - ۱۳۹۲/۰۸/۰۵
حرف شما صحیح ولی بزرگترین مشکل ما فعلا فساد و تنها وظیفه قویه قضاییه نیست بلکه همه گروه ها باید با فساد بجنگند قوه قضاییه مرحله آخره اخوی.
البته درست کردن ورزشکا کار رو ساخت بنیان های ورزش -علمی و همگانی کردن ورزش- ورزش در سالمندان و...
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۲:۴۴ - ۱۳۹۲/۰۸/۰۵
درشهرهای بزرگ ایران استادیوم فوتبال وسالن های سرپوشیده برای سایررشته ها مطابق استانداردهای بین المللی احداث نماید
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۲:۵۴ - ۱۳۹۲/۰۸/۰۵
مبارزه با فساد هاي مالي وفساد هاي تباني و...
میم میم
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۳:۰۶ - ۱۳۹۲/۰۸/۰۵
اگه این سوال رو قبل از بازی پرسپولیس و سپاهان می پرسیدین شاید درصدها اینگونه نبود. شاید حتی گزینه چهارم جزو گزینه های شما هم نبود
رامین
|
Iran, Islamic Republic of
|
۲۱:۴۴ - ۱۳۹۴/۰۸/۰۵
وزیرورزش چرا درفدراسیون دوومیدانی یکی از اعضای شورای شهربروجرد رو دبیر فدراسیون کرد? مگه طبق قانون اعضای شورای شهر از حضور در هیات رییسه فدراسیونها محروم نیستن? مثل رضازاده. تازه الان هم همون عضوشورای شهر بروجرد نایب رییس فدراسیون دوومیدانی شده!!
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟