صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

اخراج برانکو ايوانکوويچ از تيم فوتبال دينامو زاگرب

کد خبر: ۳۵۲۹۲۱
| |
6214 بازدید
باشگاه فوتبال دينامو زاگرب کرواسي روز سه شنبه برانکو ايوانکوويچ مربي خود را فقط دو ماه پس از انتصاب به اين سمت ، به علت نتايج ضعيف ، اخراج کرد.

اين باشگاه در بيانيه اي اعلام کرد ايوانکوويچ ديگر در دينامو نخواهد بود و به جاي او زوران ماميچ به صورت موقت ، مربي گري خواهد کرد.

ايوانکوويچ 59 ساله در ماه سپتامبر و براي سومين بار ، مربي دينامو زاگرب شده بود.

کرونوسلاو جرجيچ ، مربي قبلي دينامو زاگرب نيز به علت باخت دو بر صفر در برابر استريا وين در چارچوب رقابت هاي ليگ اروپا و راه نيافتن به دور نهايي اين بازي ها اخراج شده بود.

ايوانکوويچ که مربي اسبق تيم ملي فوتبال ايران است بين سال هاي 2006 تا 2008 و نيز از ماه مه تا نوامبر 2008 هدايت تيم فوتبال دينامو زاگرب را بر عهده داشت.

دينامو زاگرب در جدول رده بندي دسته اول فوتبال کرواسي پس از هايدوک اسپليت در مکان دوم قرار دارد و روز شنبه با نتيجه يک بر صفر از اين تيم شکست خورده بود.

اين تيم در بازي هاي ليگ اروپا و در جدول دوم اين رقابت ها قرار دارد و روز پنجشنبه با پي اس وي آيندهوون بازي خواهد کرد.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟