صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

ضرورت لغو روادید گردشگران

کد خبر: ۳۵۰۹۸۲
| |
2901 بازدید

نماینده مردم شیراز در مجلس با مثبت ارزیابی کردن تاثیر تسهیل رفت و آمد گردشگران به کشور، گفت: سازمان میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی باید با همکاری دستگاه‌های اطلاعاتی و امنیتی بستر را برای لغو روادید یا تسهیل در صدور روادید برای گردشگران فراهم کند.

جعفر قادری در گفت ‌وگو با خبرنگار فرهنگی خبرگزاری خانه ملت، با مثبت ارزیابی کردن تاثیر تسهیل رفت وآمد گردشگران به کشور، توضیح داد: یکی از روش‌های مطلوب و تاثیرگذاری که برخی از کشورها برای جذب توریست انجام داده اند، لغو روادید برای گردشگران کشور‌هایی است که سهم عمده‌ای از توریست‌ها را به دیگر کشورهای جهان ارسال می‌کنند.

نماینده مردم شیراز در مجلس شورای اسلامی، تصریح کرد: متاسفانه در کشورمان بروکراسی و سیستم اداری عریض و طویل صدور روادید برای جذب گردشگر را با مشکلاتی مواجه کرده است.

وی با بیان اینکه با لحاظ کردن دغدغه‌های دستگاه‌های امنیتی باید به سمت لغو روادید گردشگران برویم، ادامه داد: دستگاه‌های امنیتی نگران مخدوش شدن امنیت کشور هستند و باید با مطالعه و کار کارشناسی برخی از کشورهای را که امکان لغو روادید با آنها وجود دارد را انجام داده و دیگر کشورها را نیز مورد بررسی قرار دهیم.

این نماینده مردم در مجلس نهم، افزود: فرایند لغو روادید با دیگر کشورها زمان و وقت زیادی را می‌طلبد و باید با مشورت وزارتخانه‌ها و نهادهای امنیتی و اطلاعاتی انجام بگیرد.

وی با بیان اینکه همزمان با طی شدن فرایند لغو روادید باید زیرساخت‌های جذب گردشگران نیز تامین شود، گفت:‌ زیرساخت‌ها از جمله ایجاد شعبه‌های بانکی بین‌المللی، تسهیل حمل ونقل گردشگر در داخل کشور، ساخت هتل‌های مطلوب از جمله موضوعاتی است که باید همزمان با اجرایی شدن برنامه جذب گردشگر پیگیری شوند.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟