صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
تابناک ورزشی موبایل خبر

صداو سیما باید در برابر انتقادات پاسخگو باشد

کد خبر: ۳۵۰۸۹۴
| |
2231 بازدید

طرحی در کمیسیون فرهنگی مجلس در حال تهیه است که بر اساس آن رسانه ملی متعهد به پاسخگویی در برابر انتقادات می‌شود.

عضو شورای نظارت بر صدا و سیما، از تهیه طرحی برای پاسخگو كردن رسانه ملی در برابر انتقادات مطرح شده به این سازمان خبر داد و گفت:صداو سیما باید در برابر انتقادات پاسخگو باشد.

سید رمضان شجاعی کیاسری در گفت‌و‌گو با ایلنا، با بیان اینکه شورای نظارت نیز به عملکرد صدا و سیما انتقاد دارد، گفت: طرحی در کمیسیون فرهنگی مجلس در حال تهیه است که بر اساس آن رسانه ملی متعهد به پاسخگویی در برابر انتقادات می‌شود.

نماینده مردم ساری در مجلس نهم، افزود: کمیسیون فرهنگی مجلس در حال گذراندن مراحل نهایی این طرح است که به زودی برای تصویب نهایی، به صحن علنی مجلس می‌رود.

وی زمان مشخصی را برای تصویب این طرح در مجلس تعیین نکرد اما در عین حال گفت: این موضوع در آینده بسیار نزدیک عملیاتی می‌شود.

شجاعی کیاسری در واکنش به اقدام اخیر رسانه ملی در انتشار اخبار مسؤلان دولتی و نحوه پوشش اخبار، تنها به این واژه بسنده کرد که صدا و سیما تعمدی در این کار ندارد.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
تابناک ورزشی موبایل خبر
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
امضای یادداشت تفاهم ایران با آمریکا را در این مقطع...