صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

آغاز تعمیرات برای استاندارد سازی آزادی

کد خبر: ۳۵۰۵۶
| |
1307 بازدید

با هدف استانداردسازی ورزشگاه آزادی تهران، جایگاه ویژه مسئولان و مقامات این ورزشگاه در دست تعمیر قرار گرفته است.

به گزارش مهر، تاکید کنفدراسیون فوتبال آسیا بر تجهیز ورزشگاه‌های محل برگزاری مسابقات لیگ قهرمانان آسیا به امکانات مختلف، مسئولان ورزشگاه آزادی را به تکاپو انداخته است تا ورزشگاه ملی کشورمان را تا زمان آغاز این مسابقات به شرایط مورد نظر AFC برسانند.

در همین راستا از یک هفته قبل کار مرمت جایگاه مقامات و مسئولان ورزشگاه آزادی تهران آغاز شده و کماکان در حال پیگیری است. قرار است علاوه بر تعمیر و مرمت سقف و دیوار این جایگاه مبله شود.

تلاش مسئولان ورزشگاه آزادی بر این است تا جایگاه مقامات ورزشگاه را تا روز بازی ایران - کره جنوبی (23 بهمن ماه) مهیای پذیرایی از مهمانان کنند.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟
آخرین اخبار