طالبان: بار دیگر «ملاله» را هدف قرار می‌دهیم

کد خبر: ۳۴۹۶۱۹
| |
8129 بازدید
 سخنگوی رسمی طالبان پاکستان گفت: به این دلیل که ملاله یوسف‌زی، اسلام را هدف قرار داد، به او حمله کردیم نه به خاطر تلاشش برای آموزش دختران و تلاش می‌کنیم تا بار دیگر او را بکشیم.

به گزارش ایسنا،‌ به نقل از شبکه خبری ای بی سی، شهید‌الله شهید، سخنگوی طالبان پاکستان گفت: ما به این دلیل ملاله یوسف‌زی، دختر دانش آموز پاکستانی را هدف قرار دادیم چون به اسلام حمله کرد و اسلام را مورد استهزاء قرار داده بود. اگر او را بار دیگر بیابیم، او را می‌کشیم و با مرگ او به خود افتخار می‌کنیم. ما ملاله را به خاطر تلاشش برای آموزش دختران در منطقه‌ای که ساکن بود هدف قرار ندادیم.
اشتراک گذاری
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا # جنگ رمضان
وب گردی