صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
ساقهای خسته ، تفکرات بسته !

چگونه استقلالی ها ناکام شدند؟

انتظار می‌رفت که استقلال با توجه به نتیجه دیدار رفت، بازی را با مهاجمان بیشتری آغاز کند و گل اول را به ثمر برساند، نبود محمد قاضی در نیمه نخست کمی عجیب بود. این مهاجم انرژیک و خستگی‌ناپذیر می‌توانست با حضور در بازی به کمک مجیدی بیاید و موجبات رسیدن استقلال به گل اول را فراهم کند؛ گل اولی که می‌توانست استقلال را به فینال نزدیک کند، دفاع وسط سئول تا حدی روی توپ‌های هوایی متزلزل بود، گل ساموئل با ضربه سر گویای این نکته است.
کد خبر: ۳۴۹۵۹۶
| |
13350 بازدید
|
چگونه پسران آبی ناکام شدند ؟شکست استقلال در مرحله نیمه نهایی لیگ قهرمانان آسیا و حذف این تیم در این مرحله و به دنبال آن حسرت رسیدن به فینال رقابت‌های لیگ قهرمانان آسیا با حرف و حدیث‌های فراوان همراه شد.

به گزارش «تابناک»، انتظار می‌رفت که استقلال با توجه به نتیجه دیدار رفت، بازی را با مهاجمان بیشتری آغاز کند و گل نخست را به ثمر برساند. نبود محمد قاضی در نیمه نخست کمی عجیب بود. این مهاجم انرژیک و خستگی‌ناپذیر می‌توانست با حضور در بازی به کمک مجیدی بیاید و موجبات رسیدن استقلال به گل اول را فراهم کند؛ گل اولی که می‌توانست استقلال را به فینال نزدیک کند. ۴۵ دقیقه اول بازی در حالی انجام شد که فرهاد مجیدی در خط حمله تنها بود و بار‌ها در موقعیت‌هایی قرار گرفت که می‌توانست به بازیکن کناری پاس دهد، ولی کسی نبود تا پاس وی را دریافت کند. در چند صحنه نیز اکبرپور پاس‌های مجیدی را دریافت کرد، ولی استفاده لازم را از آن‌ها نبرد.

حضور بیش از ۷۵ هزار نفر تماشاگر، نخستین نقطه اوج این دیدار حساس بود. استقلالی‌ها که به شدت به حمایت هوادرانشان نیاز داشتند، از این حضور پر شور بسیار روحیه گرفته بودند.

حضور قاضی در نیمه دوم و کارکرد خوبش نشان داد که عدم استفاده نود دقیقه‌ای از او یک اشتباه محض از سوی امیر قلعه نوعی بوده است. فشار لازم در آغاز بازی، کاری که استقلال نکرد در چنین بازی‌های حساس و سرنوشت سازی که تیم میزبان نیاز به زدن گل دارد، ابتدای بازی بسیار اهمیت بالایی دارد و به ثمر رساند گل در این لحظات می‌تواند به پیروزی تیم میزبان منجر شود. استقلال در پانزده دقیقه ابتدایی با این که بیشتر صاحب توپ و میدان بود، نتوانست آن گونه که باید حملات خطرناکی را روی دروازه اف سی سئول طراحی کند.

همین امر موجب شد تا استرس ناشی از جو ورزشگاه از روی حریف برداشته شود و کم‌کم کره‌ای‌ها بر بازی مسلط شده و حتی موفق به زدن گل اول بازی نیز شوند. با استرس بالای خط دفاعی ـ با توجه به این که استقلال در صورت دریافت تنها یک گل کار صعودش بسیار دشوار می‌شد ـ مدافعان این تیم به شدت در فشار بودند و همین مسأله تمرکز آن‌ها را پایین آورده بود. گل نخست بازی نیز روی همین سراسیمگی خط دفاعی رقم خورد. خطاهای فراوان از سوی حنیف عمران‌زاده و امیرحسین صادقی ـ که در بازی زمینی ضعف دارند ـ که به دلیل عقب ماندن از بازیکنان حریف صورت می‌گرفت، باعث کاستن از سرعت بازی آبی‌‌پوشان شده بود.

چگونه پسران آبی ناکام شدند ؟

قلعه‌نویی در فوتبال ایران، مربی پرافتخاری در لیگ‌ به شمار می‌رود، ولی منتقدان وی به دلیل ناکامی در مسابقات فرامرزی و بین‌المللی، کارنامه موفق او در فوتبال داخلی را زیر سؤال می‌برند. قلعه‌نویی دو بار فرصت داشت‌ با رسیدن به جایگاهی مناسب در فوتبال آسیا برابر منتقدان خود روسفید شود اما در تیم‌ ملی و سپس استقلال ناکام ماند.

نکته جالب و مشترک ناکامی‌های وی این است که هر دو بار این کره‌ای‌ها بودند که سد راهش شدند. در جام ‌ملت‌های ۲۰۰۷ او در مرحله یک‌چهارم نهایی به تیم‌ ملی کره‌جنوبی خورد. بردن کره‌ای‌ها و رسیدن به جمع چهار تیم بر‌تر آسیا، کارنامه موفقی برای ژنرال بود، ولی‌ پس از تساوی در ‌وقت قانونی و وقت اضافه، کار به ضربات پنالتی کشید. در ضربات پنالتی رسول خطیبی و مهدی مهدوی‌کیا، پنالتی‌هایشان را خراب کردند تا تیم ‌ملی حذف شود و به موفقیتی نرسد.

این‌ بار هم استقلال در مرحله نیمه‌نهایی به یک تیم کره‌ای‌ خورد و تنها یک گام دیگر تا فینالیست شدن در جام باشگاه‌های آسیا فاصله داشت که باز هم کره‌ای‌ها سد راه تیم‌ قلعه‌نویی شدند. اف‌سی‌ سئول در مجموع ۴ بر ۲ پیروز و استقلال در یک‌قدمی فینال حذف شد! امیر تا به امروز خاطرات تلخی از رویارویی با کره‌ای‌ها دارد. فوتبال ایران از رویارویی با کره‌جنوبی خاطرات تلخ و شیرین زیادی دارد، ولی همه خاطرات ژنرال از چشم‌بادامی‌ها تلخ است.

در شبی که استقلالی‌ها نباید دروازه‌شان برابر اف‌سی سئول کره باز می‌شد، گل اول بازی را خوردند تا رویا‌هایشان برای رسیدن به فینال لیگ قهرمانان آسیا نقش بر آب شود. در نیمه نخست بازی آبی‌ها ۱۵۲ پاس به یکدیگر دادند که در این بین ۱۲۸ تای آن‌ها سالم بود و بقیه‌اش ناسالم. هرچند پانزده بار ‌توپگیری در کنار پنج شوت خارج چهارچوب اکبرپور (ثانیه ۴۰) جمشیدیان (۴ و ۸) اکبرپور (۱۴ و ۱۸) ‌در‌ بیست دقیقه اول بازی به گل تبدیل نشد،‌ خبر از عزم جزم آبی‌ها برای انجام یک بازی هدفمند می‌داد.

به این فعل و انفعالات، شوت‌های داخل چهارچوب اکبرپور (۱۵) نوری (۲۶) و ضربه زیبای فرهاد مجیدی را هم لحاظ کنید که در دقیقه ۳۵ استقلال را به گلی آفساید رساند. پس از این بود که در دقیقه ۳۸ مهمان به گل رسید و شوتی که خسرو حیدری در آخرین دقیقه نیمه اول زد و بلوکه شد، تمام خطری بود که دروازه اف‌سی سئول را تهدید کرد. در نیمه دوم استقلال ناامید شده از صعود آماری به مراتب بهتر داشت. ۱۵۸ پاس سالم، نوزده پاس ناسالم، چهار بار‌ توپگیری از حریف نشان می‌داد که آبی‌ها به ‌رغم دور شدن از فینال آسیا، حداقل برای دل هوادارانشان، انرژی بیشتری می‌گذاشتند. در این نیمه استقلال دو گل زد و اف‌سی سئول یک گل.

استقلال در ۴۵ دقیقه دوم ده ضربه به سمت دروازه حریف روانه کرد. در دقایق ۴۹، ۵۲ و ۷۲ مجیدی دروازه اف‌سی سئول را به شدت تهدید کرد و در دقایق ۸۵ و ۹۰ ضربات کاشته و شوت قاضی نسبتا خطرناک بودند.

به این توپ‌ها، شوت دقیقه ۵۰ محمد قاضی، ۶۰ اکبرپور و ۸۲ مجیدی را هم اضافه کنید که در چهارچوب بودند و البته دو شوت دقیقه ۷۵ محمد قاضی که اولی به تیر خورد و دومی به تور.
مربیان ایرانی فعلا سکوت کنند!

وقتی خارجی‌ها ایران را جهانی می‌کنند

مربیانی ایرانی که بیشتر مصاحبه‌هایشان، حمله به مربیان خارجی است و موفقیت‌های آن‌ها را شانسی قلمداد می‌کنند، دست‌کم باید در مقطع کنونی، شمشیر‌ها را غلاف کنند؛ چه مربیان وطنی خوششان بیاید یا نیاید، فعلا دنیا به کام اجنبی‌هاست. مربیان خارجی نه تنها در فوتبال که در سایر رشته‌های ورزشی هم موفقیت‌های منحصربه‌فردی ‌از خود به ثبت می‌رسانند. دیگو مالارا بعد از دو سال کار در ایران، تیم واترپلوی ایران را قهرمان آسیا کرد.

ولاسکو با والیبال در لیگ جهانی درخشید و نیز دومین قهرمانی ایران در آسیا را رقم زد. کی‌روش ایران را به جام جهانی فوتبال برد. اکتاویو یک نماینده خیره‌کننده از خودش در مسابقات ساحلی به جای گذاشت.

مربیان خارجی خوب یا به قول برخی، اجنبی‌ها با دریافتی‌های دلاری خرج روی دست ورزش ایران می‌گذارند؛ اما نتایج ثابت کرد این هزینه‌ها ارزشش را دارد و مربیانی که بیشتر مصاحبه‌هایشان حمله به این مربیان است و موفقیت‌های آن‌ها را شانسی قلمداد می‌کنند حداقل در مقطع فعلی باید سکوت کنند.
 
البته باید پذیرفت تیم سئول که اتفاقا از مربی بومی بهره می‌برد، ‌تیم حرفه‌ای بود ولی شکست ناپذیر نبود، دفاع وسط سئول تا حدی روی توپ‌های هوایی متزلزل بود، گل ساموئل با ضربه سر بالا‌تر از از حنیف گویای این نکته است. جالب این که تیم استقلال ‌نزدیک چهل سال است که مقابل تیم‌های باشگاهی کره‌ای و ژاپنی رنگ پیروزی را ندیده ‌که در نوع خود جالب و البته تأسف‌بار است.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۱
در انتظار بررسی: ۵۴
انتشار یافته: ۵۰
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۲:۱۷ - ۱۳۹۲/۰۷/۱۵
اخه تو اسیا دیگه نه ترکی نه قهرمانی وجود نداره!!
پاسخ ها
ناشناس
| Iran, Islamic Republic of |
۱۲:۳۵ - ۱۳۹۲/۰۷/۱۵
شما هم عرضه دارید برید داور رو بخرید یه بازی توی اسیا عقده پرسپولیسیها
ناشناس
| Iran, Islamic Republic of |
۱۲:۴۴ - ۱۳۹۲/۰۷/۱۵
این جواب غیر منطقی از طرف اوناییه که آسیا ندیده ان.الهلال،بوریرام،العین،الشباب تیمای کوچیکی تو اسیا نیستن.
ناشناس
| Iran, Islamic Republic of |
۱۲:۴۶ - ۱۳۹۲/۰۷/۱۵
عرضه نمیخواد ماف...میخواد که مادنبال قهرمانی دوزاری نیستیم هرچند افتاب همیشه پشت ابرنمیمونه ونمونده نمونش کسی که هرسال یک تیمو به لیگ برتر می اورد ودستش روشد امسال هم دست کسی که هرسال با کمک بازیکنای حریف وداورا چندسال قهرمان شده روخواهدشد...
ناشناس
| Iran, Islamic Republic of |
۱۲:۴۹ - ۱۳۹۲/۰۷/۱۵
مردشین از گروه خودتون بیاین بالا چه برسه بیاین جزو چهار تیم!
رضا
| Iran, Islamic Republic of |
۱۳:۲۳ - ۱۳۹۲/۰۷/۱۵
دلال بازی و مافیا که تو اسیا جواب نمیده
ناشناس
| - |
۱۳:۲۳ - ۱۳۹۲/۰۷/۱۵
جای تاسف است که بجای قیشه یابی ضعف تیمهایمان اسیر بحث های احساسی گروهی و فرقه ای شویم.
پیروزی هر کدام از تمهای ایرانی در سطح اسیا و جهان باعث سربلندی و پیشرفت کل کشورخواهد شد توصیه میکنم ای عزیزان ملی فکر کنید
ناشناس
| Iran, Islamic Republic of |
۱۳:۵۲ - ۱۳۹۲/۰۷/۱۵
اينجاست كه شاعر ميگه برو بابا پرسپوليسسسسسسي حال نداري!
ناشناس
| Iran, Islamic Republic of |
۱۴:۲۰ - ۱۳۹۲/۰۷/۱۵
ببشخید ببشخید عرز میخوام! نه که شما هر سال با ناداوری نایب قهرمان میشین و دستتون از جام کوتاه میمونه!
یکی ندونه فکر میکنه هر سال تیموشن تو کورس قهرمانیه!
آخرین سالی که تیمون تو 5 تا تیم بالای جدول بوده رو یادتون میاد؟! اگه یادت میاد سالشو بگو ما هم بخندیم!
رشید
| Iran, Islamic Republic of |
۱۵:۲۶ - ۱۳۹۲/۰۷/۱۵
صدر جدول چند تا لایک داره؟ چنــــــــــــــــــــــــدتا؟
سيدرضا
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۲:۱۹ - ۱۳۹۲/۰۷/۱۵
دوباره اشکمون در اومد ..بی..فقط دنبال پولند...
پاسخ ها
ناشناس
| Iran, Islamic Republic of |
۱۲:۴۲ - ۱۳۹۲/۰۷/۱۵
تیم کره تا دندون مسلح بود. 3 تا اروپاییش به کل لیگ ما میارزیدن. بازم دم آبی ها گرم که انصافاً تو هر دو تا بازی کم نیاوردن.
ناشناس
| Iran, Islamic Republic of |
۱۲:۵۰ - ۱۳۹۲/۰۷/۱۵
استقلال هم ساموئلو داشت بعلاوه 6تا ملی پوش وسئول فقط یک ملی پوش اما استقلال کیروش نداشت!!!
ناشناس
|
United States
|
۱۲:۲۲ - ۱۳۹۲/۰۷/۱۵
قهرماني واليبال را ول كردين و چسبيدين به استقلال؟ بابا ول كنين اين بي خاصيتا رو....
پاسخ ها
ناشناس
| Iran, Islamic Republic of |
۱۲:۴۰ - ۱۳۹۲/۰۷/۱۵
بازم غیرت اس اس.پرسپولیسیا 2 ساله 2 بار کل تیمو عوض کردن هنوز گیر صبا باترین.7 نفر از این بی خاصیتا!!! فیکس تیم ملی هستن که سال آینده باید بره برزیل.در ضمن قرار نیست تیم خوب و برتر (مثل بارسا)هر سال قهرمان شه کوته فکر
هوادار محسن سام چالوس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۲:۲۲ - ۱۳۹۲/۰۷/۱۵
با شما موافقم ایکاش قاضی نیمه اول بود مخصوصا اگه اندو نکو بودند گل هم نمی خوردیم چون هیچ کس جای این دو نفر رو پر نکردند
پاسخ ها
ناشناس
| Iran, Islamic Republic of |
۱۲:۴۱ - ۱۳۹۲/۰۷/۱۵
به این میگن نظر مربوط به متن بالا.ئاقعا ستون های اصلی تیم ملی و استقلال نبودن.مخصوصا آندو
هوادار ملی
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۲:۳۱ - ۱۳۹۲/۰۷/۱۵
فوتبال این نیست که چند بازیکن که بیشتر دنبال حاشیه اندجمع کنی با هزینه های میلیاردی بدون داشتن مربیانی درجه1اروپایی.و فقط یه ورزشگاه تکراری داشته باشی هرروز فوتبال توآزادی بعد هم دنبال پیشرفت باشی،تیم چینی که اومده فینال مارچلو لیپی مربیشونه یا تیم کره ای چقدرسطح فوتبالشون از تیم استقلال بالاتربودایناعلاوه بر مدیریت قوی امکانات حرفه ای دارند
ايمان
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۲:۳۴ - ۱۳۹۲/۰۷/۱۵
قاضي مصدوم بود و نميتونست كامل بازي كنه.ولي بهتر بود از نيمه اول جاي اكبرپور بي خاصيت بازي ميكرد
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۲:۳۵ - ۱۳۹۲/۰۷/۱۵
دلیل شکست استقلال این بود که شب قبل بازی کره ای ها جواب تلفن استقلالیارو ندادن والا مگه میشه یه مربی 5بار تولیگ قهرمان بشه و بره اسیا یه بارنتونه بره فینال اسیا ابراهیم زاده ولوکا چرا با تونستن پس؟!
پاسخ ها
محمد
| Iran, Islamic Republic of |
۱۵:۰۴ - ۱۳۹۲/۰۷/۱۵
نه که ابراهیم زاده و لوکا هر سال قهرمان لیگ میشن و میرن آسیا
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۲:۳۶ - ۱۳۹۲/۰۷/۱۵
یه بازی توی اسیا عقده پرسپولیسیها....
پاسخ ها
ناشناس
| Iran, Islamic Republic of |
۱۳:۰۷ - ۱۳۹۲/۰۷/۱۵
وان تو تری فور....شیشتقلال لایی خور
ناشناس
| Iran, Islamic Republic of |
۱۳:۴۰ - ۱۳۹۲/۰۷/۱۵
بازی که نه: یه کارت زرد تو آسیا حسرت پرسپولیسیا
محمد رضا
|
Indonesia
|
۱۲:۳۶ - ۱۳۹۲/۰۷/۱۵
اصلا رفتنشون به اسيا با وجود داوران طرفدارشون مشكوك بود.با كلك قهرمان شدند
پاسخ ها
ناشناس
| Iran, Islamic Republic of |
۱۲:۴۹ - ۱۳۹۲/۰۷/۱۵
درباره پرسپولیس بگو. الان کجاست؟لیگ آسیا چند بخشه
آرش
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۲:۳۷ - ۱۳۹۲/۰۷/۱۵
چرا دم.د.ای اف سی ..ندیدن اونا که بلدن چجوری ل...
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟