صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

پایان انتقام گیری زنانه با اسید

کد خبر: ۳۴۹۳۱۲
| |
5735 بازدید

زن جوان برای انتقام گرفتن از  همسایه‌اش روی او اسید پاشید.

 به گزارش قانون، هفته گذشته یک مورد اسیدپاشی در محله نازی آباد به ماموران پلیس اطلاع داده شد. در ادامه تیمی از ماموران تجسس کلانتری نازی آباد راهی محل حادثه شده و در بررسی‌های خود دریافتند زن جوانی از ناحیه سر و صورت دچار سوختگی در صورت شده است.

 قربانی اسیدپاشی بلافاصله به بیمارستان منتقل شد و ماموران با حضور در بیمارستان تحقیقات از وی را آغاز کردند.

 زن جوان پس از بهبودی حالش در جریان تحقیقات گفت: مدتی بود با همسایه‌ام مشکل داشتم. روز حادثه زن همسایه وارد خانه‌ام شد و روی من اسید پاشید.

پس از طرح این شکایت زن اسیدپاش دستگیر  و در بازجویی‌ها با اعتراف به جرم خود اظهار داشت: مدتی بود با همسایه‌ام اختلاف داشتم. روز حادثه برای انتقام از او یک ظرف اسید آماده کرده و از راه پشت بام وارد خانه‌اش شدم وقتی با قربانی اسیدپاشی رو به روشدم روی او اسید پاشیده و از محل فرار کردم.

هم اکنون متهم در بازداشت است و تحقیقات درباره شناسایی انگیزه  وي  از این کار ادامه دارد.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟