5نفر در حوادث پايتخت كشته شدند
پنج تن از شهروندان از جمله پسر بچه اي 12 ساله در كمتر از 15 ساعت در سه حادثه مرگبار تهران جان خود را از دست دادند.
به گزارش قانون، جلال ملکی، سخنگوي سازمان آتش نشاني درباره نخستین حادثه گفت: ساعت 19 و 47 دقيقه پنج شنبه سقوط بالابر ساختمانی در خیابان زمزم به سازمان آتش نشانی اطلاع داده شد. بلافاصله آتش نشانان ایستگاه 28 خود را به محل حادثه رساندند. در بررسی ها مشخص شد کارگران در یک ساختمان 4 طبقه در حال ساخت در حال حمل سنگ با بالابر بودند که ناگهان سبد بالابر به پایین سقوط کرده بود.
سخنگوی سازمان آتش نشانی تهران ادامه داد: پسر بچه 12 ساله ای در محل حادثه در حال بازی بود که سبد بالابر روی او سقوط کرد.
آتش نشانان بلافاصله سبد را جابهجا کرده و کودک 12 ساله را تحویل اورژانس دادند که مشخص شد به علت شدت جراحات جان خود را از دست داده است.
ملکی درباره دومین حادثه گفت: ساعت 19 و 57 دقيقه برخورد دو خودرو در جاده سولقان به سازمان آتش نشانی اطلاع داده شد که آتش نشانان ایستگاه 74 و گروه نجات 3 راهی محل حادثه شدند.
در اين حادثه یک دستگاه پژو 405 با سه سرنشین هنگام حرکت در این مسیر منحرف شده و به شدت با یک بونکر سیمان برخورد کرده بود به طوری که پژو به طور کامل زیر بونکر گیر کرده بود.
سخنگوی سازمان آتش نشانی ادامه داد: آتش نشانان با برش قطعات پژو سه سرنشین را خارج کرده که مشخص شد سه مرد 25 تا 35 ساله بر اثر شدت حادثه جان خود را از دست دادند.
ملکی با اشاره به سقوط مرگبار کارگری به داخل چاه اظهار داشت: ساعت 9 و 27 دقيقه جمعه حادثه سقوط کارگری به داخل چاه در خیابان مولوی به سازمان آتش نشانی اطلاع داده شد که آتش نشانان دو ایستگاه راهی محل شدند.
در بررسی های اولیه مشخص شد در زیرزمین یک مغازه نان فانتزی کارگر 50 ساله ای در حال لایروبی بود که دهانه چاه به یکباره تخریب شده و مرد میانسال به داخل چاه به عمق 9 متر سقوط کرده است.
سخنگوی سازمان آتش نشانی ادامه داد: آتش نشانان کارگر 50 ساله را از داخل آب و رسوبات خارج کرده که امدادگران اورژانس مرگ او را تایید کردند.


