الجزيره: پنالتي نقشههاي استقلال را بر باد داد
کد خبر: ۳۴۸۸۳۰
| | 3925 بازدید
الجزيره اسپورت نوشت: پنالتي چادوري و تبديل آن به گل نقشههاي استقلال را براي صعود به فينال ليگ قهرمانان آسيا بر باد داد.
تيم استقلال ايران شب گذشته با تساوي مقابل افسيسئول و در مجموع با شکست 4 بر 2 نتوانست به فينال ليگ قهرمانان آسيا صعود کند. برخي خبرگزاريها اين عدم راهيابي را بازتاب دادند.
به گزارش فارس،يونهاپ خبرگزاري کره جنوبي پس از برتري افسيسئول مقابل استقلال در مرحله نيمه نهايي در دو بازي رفت و برگشت نوشت: با توجه به برتري 2 بر صفر سئول در خانه اين تيم در ورزشگاه آزادي به تساوي 2 بر 2 رضايت داد و در مجموع 4 بر 2 پيروز شد و کاري کرد که استقلال از صعود باز بماند و افسي سئول حريف شاگردان مارچلو ليپي در فينال شود.
AP نيز با انتشار گزارشي درباره بازي برگشت افسيسئول و استقلال در مرحله نيمهنهايي نوشت: اين تساوي 2 بر 2 براي نماينده کره کافي بود تا بتواند فيناليست شود. نماينده کره با پيروزي 2 بر صفر در دور رفت برتري نسبي به حريف ايراني داشت و با همين برتري به آزادي رفت. در آزادي وقتي کاپيتان اين تيم با ضربه تماشايي خود دروازه استقلال را باز کرد مشخص بود نماينده ايران کارش براي صعود سخت است.
در ادامه استقلال ميخواست مقابل تماشاگران خودي پيروز شود به همين دليل فاصله گلها را با ضربه ساموئل و قاضي کم کرد اما هنوز 10 دقيقه نگذشته بود که کيم جين کيو پنالتي را بر پيکره دروازه استقلال وارد کرد و مهر صعود افسي سئول را به فينال زد.
همچنين الجزيره اسپرت نوشت: استقلال در روزي که بازي دومي را آغاز کرده بود نتوانست شکست 2 برصفر کره را جبران کند و فيناليست شود. استقلاليها ميخواستند از امتياز بازي خانگي نهايت استفاده را ببرند و هواداران نيز برانگيخته شدند تا پيروز شوند اما کرهايها بازيکنان بزرگي داشتند از جمله دژانوويچ و مائوري سيو که ضرباتي به دروازه رحمتي زدند که وي مهار کرد.
اين خبرگزاري ادامه داد: بعد از گل کاپيتان سئول در نيمه اول استقلال نيمه دوم را بدون خسرو حيدري آغاز کرد.
مدافعي که مصدوميت داشت و کامل نميتوانست بدود و فضاهايي را به حريف ميداد. همين عامل باعث شد قلعهنويي دست به تعويض بزند. استقلال با گل ساموئل به بازي بازگشت و در ادامه بازي گل دوم اين ديدار به ثمر رساند اما پنالتي چادوري و تبديل آن به گل همه نقشههاي استقلال را بر باد داد و افسي با برتري 4 بر 2 در مجموع فيناليست شد.
گزارش خطا
نظرسنجی
آیا جام جهانی میتواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟


