صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

احمدزاده: داور آرامش ورزشگاه را بر هم زد

کد خبر: ۳۴۸۱۴
| |
1636 بازدید

سرمربي تيم فوتبال ملوان انزلي گفت: داور مسابقه آرامش ورزشگاه را با سوت هاي اشتباه خود بر هم زد.

به گزارش فارس، محمد احمدزاده بعد از تساوي يك بر يك برابر پيكان قزوين تصريح كرد: محسن قهرماني با سوت هاي فراوان و اشتباه هايي كه داشت آرامش را از ورزشگاه گرفت. داور حتي در صحنه هايي كه مساوي بود به سود پيكان سوت زد.

وي افزود: از ابتداي فصل تلاش كرديم تا براي تيم هاي ميهمان در ورزشگاه آرامش را برقرار كنيم اما امروز اين آرامش را داور بر هم زد.

احمدزاده در مورد بي حرمتي داور به تماشاگران ملوان اظهار داشت: هيچ شخصي از مربي و بازيكن گرفته تا داور حق بي حرمتي ندارد. در صحبتي كه در پايان مسابقه با قهرماني داشتم او گفت به هيچ وجه چنين حركتي انجام نداده است. من هم چنين صحنه اي نديدم.

سرمربي تيم ملوان در مورد نتيجه مساوي عنوان كرد: به هيج وجه از بازي بازيكنانم راضي نيستم. تيم ما امروز بازي خوبي را به نمايش نگذاشت.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟