استراتژی نرمش قهرمانانه امروز جواب داده است

کد خبر: ۳۴۷۶۸۴
| |
3863 بازدید
نماینده نور و محمودآباد در مجلس با تاکید بر این‌که «روسای جمهور کشورمان همواره از ادبیات صلح‌آمیز به جای جنگ سخن گفته‌اند» گفت: سخنان رییس‌جمهور نشان داد که نرمش قهرمانانه به عنوان استراتژی ما امروز جواب داده است.

عبدالوحید فیاضی  با اشاره به سخنرانی رییس‌جمهور در مجمع عمومی سازمان ملل اظهار کرد: رییس‌جمهور کشورمان سخنرانی فاخر و از موضع اقتدار و توام با ادبیات کریمانه را با توجه به پافشاری بر روی اصول و عزت ملت ایراد کردند و در عین حال گفتند که جمهوری اسلامی ایران با آغوش باز مذاکره منطقی را می‌پذیرد.

وی خاطر نشان کرد: همواره ادبیات روسای جمهور کشورمان در اجلاسیه مجمع عمومی سازمان ملل بیانگر جایگزین واژه صلح به جای جنگ و پرداختن به مسائل آشتی‌جویانه بوده است.

به گزارش ایسنا،وی با تاکید بر این‌که «صلح از جمله مواردی است که همواره مورد تاکید مسوولان کشور ما قرار گرفته است»، اظهار کرد: پیش از این دشمنان و نظام سلطه همواره از موضع قهرآمیز صحبت‌آمیز می‌کردند اما این بار اوباما رییس‌جمهور آمریکا از موضع مناسب به بیان سخن پرداخت و اعتقادات ما را محترم دانست و این نشان می‌دهد که نرمش قهرمانانه‌ای که مورد تاکید مسوولان کشور ماست و به عنوان استراتژی ما شناخته شده، امروز جواب داده است.
اشتراک گذاری
گزارش خطا
وب گردی