بازديد لاريجاني از كتابخانه آيتالله مرعشي نجفي
رئيس مجلس شوراي اسلامي عصر امروز با حضور در كتابخانه آيتالله مرعشي نجفي از بخشهاي مختلف اين كتابخانه بازديد كرد.
به گزارش فارس، در اين بازديد رئيس كتابخانه آيتالله مرعشي نجفي در سخناني اظهار داشت: در اين كتابخانه در حال حاضر 37 هزار مجلد نسخه خطي كتابهاي مختلف نگهداري ميشود.
حجتالاسلام سيد محمود مرعشي نجفي بيان داشت: 60 درصد از اين كتابها به زبان عربي، 35 درصد به زبان فارسي و پنج درصد به ديگر زبانها است.
وي ادامه داد: همچنين روزانه در دو نوبت صبح و عصر 4 هزار نفر از بخشهاي مختلف كتابخانه آيتالله مرعشي نجفي استفاده ميكنند.
رئيس كتابخانه آيتالله مرعشي نجفي در ادامه با اشاره به تعامل سازمان ميراث فرهنگي و گردشگري با اين كتابخانه اظهار داشت: كتابخانه آيتالله مرعشي نجفي با دارا بودن گنجينهاي ارزشمند از كتابهاي خطي هر روز ميزبان گروههاي متفاوت توريستي از كشورهاي مختلف دنيا است.
وي اظهار داشت: از كتابهاي خطي كتابخانه ميكروفيلم تهيه شده است و در شرايط كنوني نيز ما مشغول ديجيتالي كردن آرشيو كتابهاي خطي هستيم.
مرعشي نجفي در ادامه با اشاره به مشكلات موجود در زمينه تامين بودجه كتابخانه تصريح كرد: بودجه كتابخانه و برخي ديگر از موسسات فرهنگي در اختيار دفتر تبليغات اسلامي حوزه علميه قم قرار ميگيرد و سپس در ميان اين موسسات توزيع ميشود.
وي گفت: اين مسئله باعث شده است كه ما در زمينه تخصيص بودجه با تاخير مواجه شويم و تاخير در تخصيص بودجه مشكلات زيادي را براي ما به وجود آورده است.
رئيس مجلس شوراي اسلامي نيز در اين ديدار براي حل مشكل تامين بودجه كتابخانه آيتالله مرعشي نجفي قول مساعد داد و همچنين از مخزن كتابهاي خطي اين كتابخانه بازديد كرد.



