باخت فوتبال ایران به تلويزيون

کد خبر: ۳۴۶۵۸
| |
2525 بازدید
صداوسيماي ايران بازي ديروز تايلند -ايران را در بدترين شكل ممكن براي هواداران فوتبال پخش كرد.

به نوشته اعتماد ملی، در شرايطي كه تمام كشورهاي جهان براي پخش بازي‌هاي مختلف به ويژه بازي‌هاي تيم‌هاي ملي‌شان، پول مي‌پردازند و تصاوير را از شركت‌هاي صاحب امتياز مي‌خرند، تلويزيون ايران چنين كاري نكرد تا فوتبال‌دوستان ايران 90 دقيقه تمام حرص بخورند.

با توجه به اينكه اسامي دو تيم در گوشه تصوير به زبان تايلندي نوشته شده بود به خوبي مشخص بود كه تصاوير از يك شبكه تلويزيوني تايلندي برداشته شده به همين دليل تلويزيون ايران مجبور بود به خاطر سانسور كردن لحظاتي كه به نظر مي‌رسيد آگهي و زيرنويس پخش مي‌شود مدام صحنه‌هاي مختلف بازي را به صورت آهسته پخش كند.

حتي در صحنه‌اي موسيقي آگهي روي تصوير آهسته پخش شد اما گزارشگر بازي تلا‌ش مي‌كرد اين اتفاق‌ها را به فرستنده تصاوير ربط بدهد و تلويزيون ايران را تبرئه كند. پيمان يوسفي آنقدر در اين پنهان‌كاري افراط كرد كه در يك صحنه گفت: <نمي‌دانم چرا وقتي ايران صاحب موقعيت مي‌شود تصاوير به مشكل برمي‌خورد؟> و اين در حالي بود كه در هيچ كجاي دنيا شبكه‌هاي تلويزيوني چنين كاري انجام نمي‌دهند و حتي در زمان بروز مشكلا‌ت هم اينقدر صحنه‌هاي آهسته پخش نمي‌كنند.
اشتراک گذاری
گزارش خطا
نظرسنجی
با کدام نرخ بنزین موافقید؟