صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

ارائه طرح‌توسعه قايقراني در آسيا توسط دنيامالي

کد خبر: ۳۴۶۴۵۸
| |
2296 بازدید
رئيس سابق فدراسيون قايقراني طرح توسعه اين رشته را در آسيا در کنگره سالانه کانوئينگ ارائه خواهد کرد.

  با توجه به ارائه طرح‌هاي توسعه قايقراني توسط فدراسيون جهاني کانوئينگ به 5 قاره عضو و با توجه به اينکه در آسيا و آفريقا اين طرح از جزئيات لازم برخوردار نبود، با پيشنهاد احمد دنيامالي رئيس سابق فدراسيون قايقراني ايران قرار شد تا برنامه توسعه کانوئينگ در آسيا توسط وي و همکارانش نوشته شود.

به گزارش فارس، بر اساس اين طرح، به سه سوال جواب داده خواهد شد که قايقراني آسيا اکنون در کجا قرار دارد، به کجا مي‌خواهد برسد و براي رسيدن به اهداف مورد نظر مسير چگونه طي خواهد شد.

اين طرح نوشته شده در کنگره سالانه کنفدراسيون کانوئينگ آسيا (ACC) در تاريخ چهارم مهر در ازبکستان ارائه خواهد شد و با تصويب آن کشورهاي عضو موظف به اجراي طرح خواهند شد.

با توجه به موفقيت‌هاي اخير قايقراني ايران در آسيا و جهان کنفدراسيون کانوئينگ آسيا نوشتن اين طرح توسعه را به مسئولان ايراني واگذار کرد.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟