صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

کتاب دوم راهنمايي ایران به جاي گزارش جاسوسي آمريکا!

روزنامه آمريکايي با ادعاي کشف هدف هسته‌اي ايران با بررسي محتوايي کتب درسي دانش‌آموزان ايران، گفته است که نهادهاي اطلاعاتي آمريکا از نيت هسته‌اي ايران خبر ندارند! به عقيده اين نويسنده، اين كتب درسي با استفاده از تقويت و ترغيب به شهادت دانش‌آموزان را براي جنگ آماده مي‌كند و با شیوه‌های گوناگون روحيه شهادت‌طلبي به جوانان ايراني تلقين مي‌شود.
کد خبر: ۳۴۶۳
| |
7410 بازدید
در حالي که انتشار گزارش 16 نهاد جاسوسي آمريکا درباره برنامه هسته‌اي ايران، با دفاع همه‌جانبه کاخ سفيد، هنوز مخالفان اندکي در آمريکا دارد، يک روزنامه آمريکايي با ادعاي کشف هدف هسته‌اي ايران با بررسي محتوايي کتب درسي دانش‌آموزان ايران، گفته است که نهادهاي اطلاعاتي آمريکا از نيت هسته‌اي ايران خبر ندارند!
 
اين در حالي است كه لابي صهيونيست‌ها مهمترين مخالف اين گزارش به شمار مي‌رود.

به گزارش سرويس بين‌الملل «تابناک»، «نير بومز» يكي از اعضاي هيأت مشورتي مركز مطالعاتي نظارت بر تاثيرات صلح در شماره امروز روزنامه «واشنگتن تايمز» با بررسي بخش‌هايي از برآورد اطلاعاتي آمريكا كه در آن اعلام شده نهادهاي اطلاعاتي اين كشور از نيت هسته‌اي ايران اطلاعي ندارند، مدعي شد: «مقاصد ايران را بايد در مفاهيم عميق‌تري بررسي كرد كه در آن اصول ايدئولوژيك انقلاب اسلامي ايران از سوي حكومت ايران به مردم آن ارايه مي‌شود.»

وي نوشت: «محتواي كتب درسي مدارس ايران كه به تازگي از سوي مركز مطالعاتي نظارت بر اثرات صلح مورد تجزيه و تحليل قرار گرفته، نشان مي‌دهد دانش‌آموزان ايراني از همان مقطع ابتدايي در برنامه آموزشي تحصيلي خود ياد مي‌گيرند كه بايد براي فراهم كردن پيروزي جهاني اسلام مبارزه كنند و شهادت را بپذيرند.»
به ادعاي اين نويسنده: «كتب درسي ايران تصوير هشدار دهنده‌اي از رژيمي ارايه مي‌كند كه وجه تمايز جهان خير و شري است كه به سوي نزاع با هم پيش‌ مي‌رود.»

در اين گزارش‌ آمده است: «بنا بر اين مفاد درسي، جنگ ميان خير و شر اجتناب ناپذیر است؛ از اين رو بر ايرانيان تكليف است كه با شيطان تا زماني مبارزه كنند كه شر به طور كلي از جهان برداشته و خير پيروز شود.»

اين تحليلگر افزود: اردوگاه شيطان را همه كشورهاي غربي تحت رهبري آمريكا تشكيل مي‌دهند. اكنون همان‌گونه كه در كلاس اول راهنمايي آمده، وظيفه ما اين است با تمام توان خود عليه استكبار و ستمگران به پا برخيزيم و تا رساندن پيام «لااله‌الا‌الله» به سراسر جهان عقب ننشينيم.

نويسنده در ادامه اين نوع عبارات و واژگان را «جهاد ابتدايي» توصيف كرد كه در كتاب درسي سال دوم راهنمايي بيشتر درباره آن توضيح داده شده است.
به عقيده اين نويسنده، اين كتب درسي با استفاده از تقويت و ترغيب به شهادت، دانش‌آموزان را براي جنگ آماده مي‌كند و با شیوه‌های گوناگون روحيه شهادت‌طلبي به جوانان ايراني تلقين مي‌شود.

گفتني است، تقسيم جهان به خير و شر، از جمله اعتقادات مسيحيان نوانجيلي نظير بوش، ديک چني و کاندوليزا رايس است که بر پايه اعتقادات آنان، براي مبارزه با رژيم‌هاي شر مورد نظر خود، بايد به آن کشورها حمله کنند و چندين جنگ خانمان‌سوز که در سال‌هاي اخير با اين ايدئولوژي انجام شده، علاوه بر آن که صدها هزار کودک، زن و مرد افغاني، عراقي و لبناني را کشته و زخمي و آواره کرده، هزاران جوان آمريکايي را از آغوش خانواده جدا کرده و هزاران کيلومتر آن‌سوتر به کشتن داده است.

در عين حال، ارايه پيام‌هاي ديني و فرهنگي که حتي در جامعه آمريکا نيز با استقبال گسترده روبه‌رو شده و نيز آماده کردن جوانان براي مبارزه با هر گونه تجاوز و خشونت بيگانگان، از جمله ملزومات هر کشور مستقل و داراي ايده فکري است.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟
آخرین اخبار