داورزني: جزيرهاي فكر نكنيد!
محمدرضا داورزني، رييس فدراسيون واليبال با اعضاي كادرفني، سرپرستي و دست اندركاران تيمهاي ملي واليبال ايران تشكيل جلسه داد.
به گزارش ايسنا، معرفي سال 88 به عنوان سال پرترافيك كاري از سوي رييس فدراسيون واليبال باعث شد تا داورزني با دعوت از مسوولان تيمهاي ردههاي مختلف آنها را به تدوين برنامههاي هدفمند و در راستاي اهداف فدراسيون واليبال ترغيب كند.
در اين نشست كه با حضور يوتسا سوتكوويچ سرمربي تيم واليبال نوجوانان، مصطفي كارخانه سرمربي تيم واليبال جوانان و حسين معدني سرمربي تيم ملي بزرگسالان ايران تشكيل شد، داورزني از آنها خواست كه با در نظر گرفتن تمامي جوانب امر نسبت به ارايه راهكارهايي در جهت تداوم موفقيتهاي اخير گام بردارند.
وي از آنها خواست تا علاوه بر وجود احساس مسووليت هرچه بيشتر نسبت به شرايط يكديگر، با برخوردي بلندنظرانه به سوي موفقيت حركت كنند.
وي با بيان اينكه برخوردهاي جزيرهاي نتيجهاي جز ايجاد تفرقه نخواهد داشت؛ همدلي و انسجام را يكي از اصليترين عوامل رسيدن به اهداف از پيش تعيين شده دانست.
داورزني همچنين از سرپرستهاي تيمهاي ردههاي مختلف خواست تا پس از انجام بررسيهاي لازم از جمله در امور هواشناسي، نسبت به برگزاري اردوهاي داخلي و خارجي پيشنهاد بدهند. عدم تداخل در اجراي برنامهها و استفاده از امكانات و تجهيزات تنها سالن واليبال پايتخت يكي ديگر از موضوعاتي است كه بايد در برنامههاي تدوين شده گنجانده شود.
تيمهاي ملي واليبال ايران در ردههاي مردان و زنان سال آينده بايد در رقابتهاي انتخابي جهان، جام باشگاههاي زنان و مردان آسيا، قهرماني نوجوانان و جوانان پسر جهان، قهرماني ملتهاي زنان و مردان آسيا، بازيهاي همبستگي كشورهاي اسلامي، مسابقات واليبال، دانشجويان جهان و نخستين دوره بازيهاي ساحلي نوجوانان شركت كنند.


