همه شبيه هم نيستند
ادوين فن درسار بي شک يکي از باتجربه ترين مردان فرگوسن در يونايتد است. او با پيراهن شياطين سرخ قهرماني ليگ برتر، ليگ قهرمانان و جام باشگاه هاي جهان را تجربه کرده و کارنامه درخشاني براي خودش ترتيب داده است.
به نوشته اعتماد، او اخيراً قراردادش را يک سال ديگر با شياطين تمديد کرده و در گفت وگويش با سايت فيفا از اهداف تيم براي فصل جديد و سال 2009 گفته. ستاره اسبق آژاکس و يوونتوس همچنين از خاطرات قهرماني سال 2008 گفت و اينکه منچستر بار ديگر به روزهاي اقتدار بازگشته و هيچ تيمي نمي تواند مانع قهرماني هايش شود.
-بسياري از دروازه بانان بزرگ اروپا مانند پيتر اشمايکل، فابين بارتز، اوليور کان، ينس لمان و جيان لوئيجي بوفون به دروازه باناني برون گرا و بسيار سرزنده مشهور هستند اما تو برعکس آنها ساکت و آرام هستي. آيا فکر نمي کني يک دروازه بان بين المللي و شناخته شده بايد يک توازن بيروني هم داشته باشد؟
من فکر مي کنم همه اينهايي که گفتي بستگي به شخصيت فردي هر کسي دارد. تو بازيکناني را مي بيني که صداي خيلي بلندي دارند.
بعضي ها مدام فرياد مي کشند، بعضي ها زود عصباني مي شوند. هر کسي شخصيت خاص خودش را دارد. من ترجيح مي دهم تمام حواسم به مسابقه و عملکردم باشد.
-تو دو بار قهرماني ليگ اروپا را تجربه کردي. بار دوم در مقايسه با دفعه اول چه احساسي داشتي؟
دفعه اول هميشه هيجان انگيز و به يادماندني است اما خب سال هاي زيادي از آن مي گذرد و ممکن است شما جزئيات آن را فراموش کرده باشيد. اين خيلي خوب است که در سال هاي پاياني ورزش حرفه يي تان کمي به گذشته برگرديد و خاطرات خوب را مرور کنيد، البته اگر آن اتفاقات تکرار شود که واقعاً همه چيز عالي است.
-به آن شب به يادماندني در مسکو برگرديم. مي تواني به ما بگويي وقتي داور در پايان وقت اضافه سوت اتمام بازي را زد، به چه چيزي فکر مي کردي؟
در وقت اضافه هم بازي خوب بود و مشکلي وجود نداشت. مساله اين است که ما هيچ وقت براي سيستم گل طلايي بازي نمي کنيم، اما نکته اينجا است که اگر در آن لحظات گل بخوريم، اوت مي شويم. در طول مسابقه فرصت هاي زيادي داشتيم اما خب شانس ما اين بود که تکليف قهرمان در ضربات پنالتي معلوم شود.
-آيا تو دروازه باني هستي که گرفتن ضربات پنالتي را دوست داري؟
بله، البته. وقتي شما در ليگ قهرمانان پيروز مي شويد، همه چيز خيلي هيجان انگيز مي شود. گرفتن توپ هاي پنالتي در فينال ليگ خيلي سخت است و من فقط از خدا سپاسگزارم که به ما کمک کرد قهرمان شويم.
-بازي آژاکس و يوونتوس در فينال 1996 را به خاطر مي آوري؟ شکست دادن آژاکس در آن مسابقه برايت سخت بود؟
وقتي يک بار قهرمان مي شويد و فصل بعد به همان فينال مي رسيد، دل تان نمي خواهد شکست بخوريد. قهرمان شدن با يووه برايم بسيار هيجان انگيز بود.
-نظرت درباره بهترين بازيکن سال چيست؟
کريستيانو رونالدو واقعاً شايسته اين جايزه بود. او گل هاي زيادي به ثمر رساند و انصافاً آن گل ها اهميت زيادي هم براي ما داشتند. او هر سال نسبت به سال قبل پيشرفت بيشتري مي کند اما از طرفي بخشي از دستاورد او حاصل کار تيمي همه ما در منچستر بود. ما همه يکديگر را حمايت مي کنيم.
-قرارداد جديدي با يونايتد امضا کرده يي، آيا تصميم ساده يي بود؟
من يک سال ديگر اينجا مي مانم و به آينده فکر مي کنم. از اينکه در منچستر هستم خوشحالم. منچستر تيمي است که حالا تيم قهرمان جهان است و بازيکنان بسيار بزرگي در آن بازي مي کنند، بنابراين تصميم سختي نبود که بخواهم بمانم.
-در پايان نظرت درباره سرالکس فرگوسن مردي که عامل موفقيت هاي داخلي، اروپايي و جهاني منچستر بوده، چيست؟
سرالکس فوق العاده است. او سال هاي زيادي هدايت منچستر را برعهده داشته و به افتخارات زيادي دست پيدا کرده اما هنوز هم تشنه عناوين بيشتر است و ما اميدواريم با حضور او باز هم به قهرماني هاي بيشتري برسيم.


