صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
خداحافظی ژاک روگ از IOC پس از 12 سال

توماس باخ جانشین ژاک روگ شد

کد خبر: ۳۴۴۳۵۵
| |
6364 بازدید
در یکصد و بیست و پنجمین نشست اعضای کمیته بین‌المللی المپیک، توماس باخ با بیشترین رأی ریاست این کمیته را بر عهده گرفت.
 
به گزارش خبرگزاری فارس، در یکصد و بیست و پنجمین نشست اعضای کمیته بین‌المللی المپیک که در بوینس آیرس در حال برگزاری است، در سومین مورد انتخاباتی امروز رئیس IOC انتخاب شد که توماس باخ آلمانی در رقابت با حریفانش با رأی بالاتر جایگزین ژاک روگ شد.

ژاک روگ 71 ساله پس از مدت 12 سال امروز صندلی ریاست این کمیته را به توماس باخ سپرد.

رقیبان توماس باخ در این انتخابات ریچارد کریون از پورتوریکو، سرگئی بوبکا از اوکراین، همچنین دنیس اوسوالد از سوئیس، سور میانگ از سنگاپور و چیگ کو وو از تایوان بودند.

ژاک روگ در آخرین اظهاراتش پیش از ترک آلمان برای سفر به بوینس آیرس اعلام کرده بود به جایی می‌رود که مدال طلای المپیک را در این کشور گرفته است.

توماس باخ نهمین رئیس کمیته بین‌المللی المپیک است.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟