صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
تابناک ورزشی موبایل خبر

راه‌اندازی خط پیامکی ارتباط با دادستان تهران

کد خبر: ۳۴۳۶۹۹
| |
3311 بازدید

شهروندان می‌توانند از این پس از طریق پیامک 50002900060 مشکلات خود را با دادستان تهران در میان بگذارند.

به گزارش فارس، با راه‌اندازی سامانه پیامکی دادستانی تهران شهروندان می‌توانند مشکلات قضایی خود را با دادستان تهران و معاونینش در میان بگذارند.

پیامک‌های ارسال شده از سوی شهروندان به صورت آنلاین و بر خط به دست دادستان تهران رسیده و نسبت به آن دستورات لازم صادر می‌شود.

مشکلاتی نظیر مبارزه با بدحجابی برخورد با ارذل و اوباش گلایه از نحوه رسیدگی به پرونده‌های قضایی انتقاد نسبت به برخورد در محاکم قضایی و امثال اینها مطالبی است که شهروندان می‌توانند با این خط پیامکی ارتباط برقرار کنند.

شماره پیامک دادستانی تهران 50002900060 است.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
تابناک ورزشی موبایل خبر
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
امضای یادداشت تفاهم ایران با آمریکا را در این مقطع...
آخرین اخبار