صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
تابناک ورزشی موبایل خبر

سرخابی های جدید تاریخ دربی‎

کد خبر: ۳۴۳۱۲۲
| |
4255 بازدید
مهدی سیدصالحی، میثم حسینی، پژمان نوری و محمد قاضی در دربی 77 به فهرست مردانی می پیوندند که با پیراهن هر دو تیم در دربی به میدان رفته اند.
به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، در دربی روز جمعه 4 نفر به فهرست 26 نفره مردان سرخابی پایتخت اضافه می شود. پژمان نوری و محمد قاضی که به ترتیب 8 و 2 بار با پیراهن پرسپولیس در دربی بازی کرده اند، این بار با پیراهن استقلال مقابل تیم سابق خود بازی خواهند کرد. در مقابل، میثم حسینی و مهدی سیدصالحی که به ترتیب 4 و 2 بار با استقلال در دربی به میدان رفته اند، این بار با پیراهن پرسپولیس مقابل تیم سابق خود قرار می گیرند تا فهرست مردان سرخابی دربی پایتخت 30 نفری شود.

داریوش مصطفوی اولین نفر این لیست 26 نفری است و مهرداد پولادی نیز آخرین نفری است که بازی با پیراهن هر دو تیم در دربی را تجربه کرده است.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
تابناک ورزشی موبایل خبر
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
امضای یادداشت تفاهم ایران با آمریکا را در این مقطع...