صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

50 میلیون پیشنهاد دادند تا علیه تیمش صحبت کند!

کد خبر: ۳۴۱۳۴۳
| |
6344 بازدید
چند روز پیش کمیته استیناف رای به تبانی تیم‌های مس سونگون ورزقان و استیل‌ آذین داد و قرار شد به موجب این حکم از هر دو تیم 6 امتیاز کسر شود. با این کسر امتیاز تیم مس سونگون ورزقان که به رقابت‌های دسته یک فوتبال صعود کرده بود، از صعود بازماند و به جای آن تیم البدر بندر کنگ به لیگ دسته یک صعود کرد.

علی اصغر حسن‌خانی مدیر عامل باشگاه نس سونگون ورزقان با حضور در خبرگزاری دانشجویان ایران به طرح مباحثی درباره حکم کمیته استیناف پرداخت.

وی با رد بحث تبانی با تیم استیل آذین، اظهار کرد: من صراحتا اعلام می‌کنم وارد داستانی شدم که خیلی برای من غریب است. من به هیچ عنوان در این جریانات نیستم. اگر پیشینه من را بررسی کنید و از کسانی که من را می‌شناسند بپرسید، خواهند گفت که این مطالب خلاف واقع است.


متن نامه‌هایی که باشگاه مس سونگون ورزقان در اختیار ایسنا گذاشته است
حسن‌خانی با بیان اینکه برای نمونه در بازی شهرداری تبریز و شهردای بندرعباس تخلفی صورت گرفته چرا فیلم بازی را به هیچ عنوان پیدا نکردند، خاطرنشان کرد: لابد چیزی بوده که آن را پنهان یا معدومش کردند.

مدیر باشگاه مس سونگون ورزقان افزود: یعنی واقعا ما کسی هستیم که بیاییم با دست خودمان برای خودمان دردسر ایجاد کنیم. من خودم خواستار پخش زنده این بازی شدم و حالا بیایم با این فیلم علیه خودم مدرک درست کنم! من در باشگاه سایپا رشد پیدا کردم و یاد گرفته‌ام به خیلی از مسائل پایبند باشم و اخلاق را رعایت کنم.

وی تصریح کرد: من اگر الان با شما مصاحبه می‌کنم به خاطر اعاده حیثیت و آبروی خودم است. من به دنبال اثبات حقانیت بازیکنانم هستم. ما در حال حاضر درگیر یک سری از مافیاهای فوتبال هستیم. چرا الان آقای اکبر محمدی که مربی بندرکنگ می‌شود همدانی است. من این امر را از طریق بازرس کل کشور بررسی خواهم کرد. من دنبال آبروی خودم و تیمم هستم.


مدیر عامل باشگاه مس سونگون وزقان
حسن‌خانی با بیان اینکه برخی از مسائل پشت پرده وجود دارد و باید آنها را گفت، خاطرنشان کرد: یکی از مسائل پشت پرده این است که اگر رای کمیته استیناف را مرور کنید، باید بپرسیم که چرا 6 امتیاز کم کردید، چرا به جای 6 امتیاز، 2 امتیاز کم نکردید. چرا ما را برای همیشه محروم نکردید؟ چرا ما را به لیگ دسته سه نفرستادید؟ ناگفته نماند که تیم البدر فقط دو امتیاز برای صعود به دسته یک احتیاج داشت.

مدیر باشگاه مس سونگون ورزقان ادامه داد: مافیایی که در ورزش وجود دارد، یک روز بحث توپ را ایجاد می‌کنند، یک روز بحث چمن را و روز دیگر مباحث دیگری را عنوان می‌کنند. من حتی از مسئولین آذربایجان هم گله دارم که چرا از ما حمایت نکردند و اگر واقعا اشکالی در کار است، چرا برای رفع این اشکالات اقدام نکردند؟

او با بیان اینکه به نظرم یکی از روزنامه‌های کثیرالانتشار حکم کمیته استیناف را چند هفته پیش از انتشار داشته خاطرنشان کرد: چرا باید این روزنامه رای کمیته استیناف را قبل از انتشار داشته باشد؟

حسن‌خانی تصریح کرد: یکی از مسئولین باشگاه البدر چند روز پیش به من گفته بود خودت را خسته نکن، رای کمیته استیناف برای ماست. ما از رای صادر شده متعجب هستیم. ما امیدواریم که به پرونده شکایت ما از باشگاه البدر که چند روز قبل اعلام کرده بودیم نیز رسیدگی شود.

مدیر باشگاه مس ورزقان خاطر نشان کرد: صحبت من این است که چرا من را احضار نکردند و اگر من جرمی را انجام دادم چرا با من برخورد نکردند. ما می‌خواهیم صادقانه در این فوتبال کار کنیم، اما با این وضعیت مطمئن باشید فوتبال ما به جایی نخواهد رسید.

او تصریح کرد: به دنبال بازیکن من آمدند و گفتند 50 میلیون می‌دهیم تا علیه تیم مس سونگون ورزقان صحبت کند. چرا تاکنون به این مساله پرداخته نشده. چرا کسی آنرا پیگیری نمی‌کند. ما نامه را 27 تیر به کمیته استیناف فرستادیم و در آن به همه مسائل اشاره شده است اما کسی پیگیر آن نیست.

حسن‌خانی افزود: از وقتی بازیها شروع شد تا پایان نیم فصل اول با برخی از ناداوری‌ها روبرو شدیم که نمونه آن بازی با پرسپولیس ورامین بود که بازی 2-0 برده در مدت پنج دقیقه 2-2 مساوی شد. البته داور آن بازی پنج جلسه محروم شد ولی چه فایده برای ما داشت.از دیگر مواردی که می‌توانم بگویم محروم کردن سرمربی تیم ما 10 دقیقه قبل از یکی از بازی بود.

وی با بیان اینکه با وجود تمامی این مسائل نیم فصل اول را با قهرمانی به پایان رساندیم، خاطر نشان کرد: در هفته‌های هفدهم و هجدهم و در بازی با تیم سیف آباد، این تیم به دلیل مشکلات مالی نتوانست در برابر ما حاضر شود، اما بنا بر شنیده‌ها تیم البدر گفته بود حتی حاضر به پرداخت پول برای تیم سیف آباد بوده تا این تیم به دیدار مقابل ما برسد.

مدیر باشگاه مس سونگون ورزقان تصریح کرد: پس از رخ دادن این قضایا ترس من را برداشت، چون هیچ‌گاه خودم را وارد مسائل مافیایی فوتبال نکردم.

حسن‌خانی ادامه داد: در هفته بیست و دوم اختلاف امتیاز ما با تیم البدر به 12 رسید و فقط به یک امتیاز برای صعود نیاز داشتیم. . برای من جای سوال دارد که چرا در چهار بازی آخر ما در دقایق 90 به بعد گل می‌خوریم. بازی‌های ما یا مساوی شده و یا باختیم.

وی به یکی از بازی‌های تیم مس ورزقان که در مقابل پرسپولیس گناوه انجام شده بود نیز اشاره کرد و گفت: تا پیش از بازی، تیم پرسپولیس گناوه به دلیل مشکلات مالی نمی‌توانست به تبریز سفر کند، اما چند ساعت پیش از بازی به طور ناگهانی پول سفر و اقامت این تیم جور می‌شود و پس از آن نیز بازی 1-0 برده ما تا دقیقه 90، در دقایق 91 و 92 به شکست 2-1 تبدیل می‌شود.

حسن‌خانی به بازی مقابل اسقلال ساری نیز اشاره کرد و گفت: طبق قانون برگزاری بازی با تاخیر بیش از 30 دقیقه موجب می‌شود تا نتیجه به نفع تیم مقابل شود. بازی با 46 دقیقه تاخیر شروع شد اما اتفاقی رخ نداد. ما 17 فروردین اعتراض خود را به هیات فوتبال دادیم اما تاکنون هیچ پیگیری برای این مساله نشده است.

وی ادامه داد: برای بازی در مقابل استیل آدین تدابیر مختلفی اندیشیده شد، از جمله اینکه بازی را پخش زنده کنیم و تماشاگرانی را از منطقه زلزله زده ورزقان برای دیدن بازی به تبریز بیاوریم.اگر قرار به تبانی بود چرا باید بازی را پخش زنده می‌کردیم و فیلم بازی به عنوان مدرک در اختیار کمیته استیناف قرار می‌گرفت.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟