صفحه خبر لوگوبالا تابناک

نقدی: آمریکا توان ورود به جنگ را ندارد

کد خبر: ۳۴۰۸۸۸
| |
6992 بازدید
رییس سازمان بسیج مستضعفین با اشاره به برخی تهدیدات غرب درباره ورود حمله نظامی به سوریه گفت: آمریکا توان ورود به یک جنگ جدی را ندارد.

به گزارش ایسنا، سردار محمدرضا نقدی در حاشیه مراسم گرامیداشت روز بسیج اصناف در جمع خبرنگاران در پاسخ به این پرسش که "تهدیدات آمریکا درباره ورود به جنگ سوریه را تا چه حد جدی می‌دانید؟" اظهار کرد: آمریکا نه بنیه اقتصادی و نه روحیه نظامی کافی برای دخالت در سوریه ندارد؛ البته آنها می‌توانند خودشان را امتحان کنند.

وی درباره حوادث تروریستی اخیر در منطقه نیز گفت: تروریست‌ها دست‌پروده خود آمریکا هستند و تمام این بمب‌گذاری‌ها زیر سر خود آمریکا و اسرائیل است. البته ممکن است کسی که بمب‌گذاری می‌کند ظاهرا وهابی باشد اما مدیریت تمام این ترورها توسط آمریکا و اسرائیل صورت می‌گیرد زیرا آنها نمی‌خواهند منطقه آرام باشد.

نقدی همچنین در مورد شهادت یک خبرنگار و مستندساز ایرانی در سوریه اظهار کرد: آنها به اسم آزادی بیان، مانع پخش برنامه‌های تلویزیونی ما می‌شوند و حتی خبرنگاران ما را می‌کشند اما چون تریبون‌های دنیا در اختیار آنهاست به نام حقوق بشر اقدامات ضدبشری انجام می‌دهند.
اشتراک گذاری
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا # جنگ رمضان
وب گردی