خداحافظي سانيول با فوتبال حرفه اي
ويلي سانيول بازيکن فرانسوي تيم بايرن مونيخ المان با دنياي حرفه اي فوتبال خداحافظي کرد.
به گزارش خبرگزاري فرانسه، کارل هاينس رومنينگه رئيس باشگاه بايرن مونيخ در گفتگويي مطبوعاتي اعلام کرد: ويلي ساينول به دليل اسيب ديدگي شديد در ناحيه تاندون اشيل ديگر قادر به ادامه بازي حرفه اي نيست.
سانيول نايب قهرمان جام جهاني دو هزار و شش از زمان بازي هاي قهرماني اروپا يورو دو هزار و هشت تاکنون در هيچ بازي رسمي اي شرکت نداشته است. وي تابستان سال گذشته از ناحيه تاندون اشيل دچار اسيب ديدگي شديد شد.
سانيول هافبک راست فرانسوي پس از بازي براي تيم هاي سن اتين و موناکو در سال دو هزار ميلادي به بايرن مونيخ پيوست و به همراه اين تيم پنج بار به مقام قهرماني باشگاه هاي المان رسيدو چهار بار قهرماني در جام حذفي اين کشور و يکبار قهرماني در جام باشگاه هاي اروپا در سال دو هزار و يک را بدست اورد.
وي در بوندس ليگاي المان در مجموع در صدو هشتاد و چهار بازي حضور داشت که اخرين ان به روز دهم ماه مه دو هزاروهشت در برابر دويسبورگ باز مي گردد.
از اين پس سانيول قرار است در کسوت مربي گري در کنار زمين حاضر شود. وي به عنوان يکي از اعضاي هدايت کننده تيم موناکوي فرانسه در اينده معرفي شده است.


