صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

رسانه ورزش به پرسپولیس باخت

کد خبر: ۳۳۸۶۹۸
| |
4226 بازدید
تیم فوتبال خبرنگاران، عکاسان و گزارشگران ورزشی در حالی دومین دیدار خود در فصل جدید لیگ پیشکسوتان استان تهران را به پرسپولیس واگذار کرد.
به گزارش خبرگزاری مهر، در ادامه رقابتهای فوتبال لیگ پیشکسوتان استان تهران عصر روز پنجشنبه 24 مردادماه تیم‌های فوتبال رسانه ورزش و پیشکسوتان پرسپولیس در ورزشگاه امام رضا(ع) به مصاف هم رفتند که در نهایت سرخپوشان موفق به پیروزی 6 بر 2 شدند.

تیم رسانه ورزش که با حمایت شرکت نفت سپاهان - اسپیدی- در بازی‌ها و برنامه‌های خیریه خود به میدان می‌رود، در شرایطی این دیدار را برگزار کرد که به دلیل مشغله کاری، برخی بازیکنانش را در اختیار نداشت و بازی را با 9 بازیکن آغاز کرد. با این حال پرسپولیسی‌ها که از این موضوع اطلاع داشتند در همان دقایق ابتدایی سه بار دروازه حریف را باز کردند تا بازی جوانمردانه ای را به نمایش بگذارند!

با این حال با رسیدن دو بازیکن دیگر شرایط کمی بهتر شد و در ادامه رسانه ورزش توانست بازی بهتری را به نمایش بگذارد اما در نهایت 6 بر 2 مغلوب حریف پرمهره خود شد. دو گل رسانه ورزش را محمود نجف‌زاده به ثمر رساند. برای پرسپولیس هم مهدی تارتار، حسن شیرمحمدی و حسین عبدی هر کدام دو بار گلزنی کردند.

برای تیم پیشکسوتان پرسپولیس بازیکنانی چون نادر باقری، بهروز سلطانی، نجم الدین بخشی، عباس میرزایی، مرتضی فنونی‌زاده، بهزاد داداش‌زاده، حسین عبدی، مهدی تارتار، حسن شیرمحمدی، ضیا عربشاهی، کوروش برمک و ... بازی کردند.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟
آخرین اخبار