صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
تابناک ورزشی موبایل خبر

با امنیت سالاری نمی‌توان دانشگاه‌ها را اداره كرد

کد خبر: ۳۳۷۴۷۳
| |
3039 بازدید

با‌ شناختی ۳۰ ساله از میلی منفرد می‌دانم وی فردی جهادی، متدین، معتقد و متخصص است که به کار دانشگاه مسلط است/ میلی منفرد می‌تواند شان و شونات دانشگاه را دوباره برگرداند.

به گزارش ایلنا، عضو هیات علمی دانشگاه صنعتی امیركبیر، با تاكید بر اینكه با امنیت سالاری نمی‌توان دانشگاه‌ها را اداره كرد، گفت:‌ تنها كسی كه می‌تواند شان دانشگاه و دانشگاهیان را بر گرداند، وزیر پیشنهادی دولت یازدهم است.

میر مهدی سید اصفهانی با اشاره به اینكه وزیر پیشنهادی دولت از هوش و توانایی بالایی برخوردار است، ابراز امیدواری كرد، مجلس با درایت كامل فارغ از نگاه‌های خاص به وزیر پیشنهادی رای بالا بدهد چراكه آرای بالا موجب می‌شود وزیر با قدرت بیشتر به كار خود مشغول شود.

وی با بیان اینكه حضور یك وزیر بسیار قوی و ایده‌آل زمانی موثر است كه مجوعه حاكمیت با وی همكاری كند، ادامه داد:‌ دانشگاه مكانی است كه باید تمامی گروه، افكار و سلایق در آن حضور داشته باشند و دانشجویان باید آزادی بیان داشته باشند، در غیر این صورت آزاداندیشی شعاری بیش نیست. این خواسته هر فرد دانشگاهی از وزیر آینده است كه با حضور دکتر "میلی منفرد" عملی می‌شود، چیزی که در چند سال گذشته كمتر به دیده شد.

استاد دانشكده مهندسی صنایع با بیان اینكه نیلی منفرد كسی است كه به جز دانشگاه به هیچ گروه سیاسی و جناحی وابسته نیست گفت:‌ باید مجلسیان از این فرصت استفاده كنند و به وی رای اعتماد بدهند تا شاهد عزت بخشیدن به دانشگاهیان باشیم.

سید اصفهانی درباره وضعیت دانشجویان ستاره‌دار نیز، افزود:‌ دانشجویان چه ستاره دار، چه بی‌ستاره، هدفی جز كسب علم ندارد. نباید به خاطر صرف فعالیت سیاسی یك دانشجو، آن را از حق طبیعی خود محروم كرد.

وی ادامه داد: امیدوارم آقای میلی منفرد بتواند شان و شونات دانشگاه را دوباره برگرداند تا به جایی برسیم كه گفته مقام معظم رهبری در دانشگاه محقق شود. به گفته ایشان "اگر كرامت و عزت علم و دانشگاه را می‌خواهیم باید كرامت استاد و دانشگاهیان حفظ شود."

عضو هیات علمی دانشگاه صنعتی امیركبیر با بیان اینكه زمانی استاد سالاری در محیط دانشگاه‌ها حاكم بود و زمان دیگر دانشجوسالاری، تاكید كرد: اما امروز امنیت سالاری داریم با امنیت سالاری نمی‌توان دانشگاه‌ها را اداره كرد.

وی ادامه داد:‌ با‌شناختی ۳۰ ساله از میلی منفرد می‌دانم وی فردی جهادی، متدین، معتقد و متخصص است که به کار دانشگاه مسلط است. اگر فردی با هوش و ذكاوت منفرد نتواند شان دانشگاه‌ها را برگرداند بی‌شك هیچ كس دیگر چنین توانی نخواهد داشت.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
تابناک ورزشی موبایل خبر
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
امضای یادداشت تفاهم ایران با آمریکا را در این مقطع...
آخرین اخبار