صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

اقدام جالب خلعتبری در لیگ مجعول

کد خبر: ۳۳۶۶۱۷
| |
18391 بازدید

خلعتبری که اصلا تمایل ندارد در لیگ جعلی امارات به میدان برود، عمدا این موضوع را رسانه ای کرده که اگر در این تیم بماند، در تمام بازی ها زیر پیراهن عجمان، لباسی که نام خلیج همیشه فارس روی آن حک شده را می پوشد و به هر بهانه ای این نام را به نمایش می گذارد تا دنیا بداند خلیج همیشه فارس تا ابد فارس می ماند.

گروه ورزشی ؛ باشگاه عجمان سرانجام از موضع قبلی خود کوتاه آمد و در ازای دریافت یک میلیون دلار حاضر به فسخ قرارداد محمدرضا خلعتبری ستاره ایرانی اش شد. البته این کوتاه آمدن داستان جالبی دارد. اماراتی ها در حالی تصمیم خود را عوض کردند که پیش از این اصرار داشتند خلعتبری را با پیراهن عجمان در لیگ جعلی کشورشان به میدان بفرستند اما تصمیم جالب خلعتبری سبب عقب نشینی انها شده است.

به گزارش افکارنیوز ؛ خلعتبری که اصلا تمایل ندارد در لیگ جعلی امارات به میدان برود، عمدا این موضوع را رسانه ای کرده که اگر در این تیم بماند، در تمام بازی ها زیر پیراهن عجمان، لباسی که نام خلیج همیشه فارس روی آن حک شده را می پوشد و به هر بهانه ای این نام را به نمایش می گذارد تا دنیا بداند خلیج همیشه فارس تا ابد فارس می ماند.

گویا ترس آنها از این که خلعتبری زیر پیراهن خود نام خلیج فارس را حک کند و پس از گلزنی در لیگ جعلی، نام خلیج همیشه فارس را پیش چشم اعراب و مقابل دوربین های تلویزیونی به نمایش بگذارد، باعث پشیمانی اماراتی ها شده است.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟
آخرین اخبار