نیل به حماسه اقتصادی نیازمند تحقق حماسه علمی

کد خبر: ۳۳۴۵۴۹
| |
2141 بازدید
عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس، با یادآوری تاکید مقام معظم رهبری بر فرایند تولید علم در کشور، گفت: حماسه اقتصادی بدون حمایت و پشتیبانی علمی محقق نخواهد شد.

قاسم جعفری با بیان اینکه مقام معظم رهبری در نشستی که با مسئولان نظام داشتند تاکید ویژه‌ای بر تسریع روند تولید علم کردند، توضیح داد: مقام معظم رهبری پس از تحقق حماسه سیاسی در انتخابات ریاست جمهوری تاکید موکدی بر نیل به دو حماسه علمی و اقتصادی دارند و حتی حماسه علمی را پشتوانه نیل به حماسه اقتصادی می‌دانند.

نماینده مردم بجنورد، جاجرم، مانه و سملقان در مجلس شورای اسلامی، تصریح کرد: حماسه اقتصادی بدون حمایت و پشتیبانی علمی محقق نخواهد شد، واقعیت آن است که برای خلق و آفرینش یک اقتصاد شاخص و قدرتمند باید از توان علمی کشور استفاده شود.

عضو فراکسیون اصولگرایان رهروان ولایت در مجلس نهم، با بیان اینکه روند تولید علم در کشور روند مطلوبی است، گفت: مسئولان نظام هم در دولت و هم در مجلس باید به این روند شتاب بخشند و با نگرشی واقع‌بینانه حمایت‌های لازم برای بدل شدن ایران به قله علمی منطقه در موعد مقرر طبق سند چشم انداز بیست ساله یعنی ۱۴۰۴ را انجام دهند.

وی ظرفیت‌های علمی و تکنولوژیکی موجود در کشور را بیش از میزان فعلی خواند وافزود: تاکنون صرفاً از بخشی از توان علمی قشر تحصیلکرده استفاده شده، در صورتی که بتوان همه این پتانسیل را احیا کرد جایگاه علمی ایران نه تنها منطقه‌ای بلکه جهانی خواهد شد.

این نماینده مردم در مجلس نهم، با یادآوری اینکه همانطور که مقام مظم رهبری فرمودند میانگین ضریب هوشی ایرانیان بیش از دیگر کشورهاست، ادامه داد: اگر سیاستگذاران کلان آموزشی کشور به این امر توجه داشته باشند می‌توان استفاده بهینه از توان ذهنی ملت کرد.

عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی، توضیح داد: مسئولان در دولت و مجلس باید با سرلوحه قرار دادن منویات مقام معظم رهبری و همچنین همت و اراه جهادی قشر جوان، گام‌های بلندی را برای تسریع روند علمی کشور بردارند
اشتراک گذاری
گزارش خطا
نظرسنجی
با کدام نرخ بنزین موافقید؟