صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

قطع دست دلالان با برگزاری نمایشگاه‌ زنجیره‌ای

کد خبر: ۳۳۴۱۲۳
| |
2221 بازدید

عضو کمیسیون کشاورزی، آب و منابع طبیعی مجلس، با اشاره به برگزاری نمایشگاه‌های زنجیره‌ای با هدف رفع نیاز‌ها و مایحتاج اساسی مردم، گفت: برگزاری نمایشگاه‌ها از این جهت که به کوتاه شدن دست واسطه‌ها و کاهش قیمت ها منجر می‌شود برای اقتصاد معیشتی مردم باصرفه است.

بهرام بیرانوند در گفت‌و گو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری خانه ملت، با بیان اینکه برگزاری نمایشگاه‌ها در تمام طول سال برای عرضه محصولات و کالاهای اساسی مردم بهترین قدم برای حمایت از اقشار آسیب‌پذیر جامعه است، افزود: اینکه نمایشگاه ضیافت نتوانست توفیق زیادی در ده روز برگزاری خود کسب کند نشان از نبود نظارت بر عملکرد افراد است.

نماینده مردم بروجرد در مجلس شورای اسلامی، با بیان این مطلب که برگزاری فروشگاه‌های زنجیره‌ای در سراسر کشور پس از اتمام نمایشگاه ضیافت برای کوتاه کردن دست واسطه‌ها برای تأمین مایحتاج اساسی مردم صورت گرفته است،‌ تصریح کرد: وجود واسطه‌ها و دلالان در بطن عرضه کالاها و محصولات اساسی مردم دغدغه‌ای است که اگر جدی گرفته نشود کاهش مصرف و تهدید سلامت افراد در جامعه رخ خواهد داد.

عضو کمیسیون کشاورزی، آب و منابع طبیعی مجلس، با اشاره به برگزاری نمایشگاه‌های زنجیره‌ای با هدف رفع نیاز‌ها و مایحتاج اساسی مردم، گفت: برگزاری نمایشگاه‌ها از این جهت که به کوتاه شدن دست واسطه‌ها و غافل‌گیری گرانی منجر می‌شود برای اقتصاد معیشتی مردم باصرفه است.

این نماینده مردم در مجلس نهم، ادامه داد: در مفید بودن اصل برگزاری نمایشگاه ضیافت یا فروشگاه زنجیره‌ای هیچ شکی وجود ندارد به این شرط که هدف نهایی که حمایت از مصرف‌کننده با تنظیم قیمت‌ها است، در آن محقق می‌شود.

وی با تأکید بر اینکه وجود واسطه‌ها در نمایشگاه‌ها و فروشگاه‌ها به دلیل نظارت بر عملکرد افراد کاهش یافته است، عنوان کرد: امید است نمایشگاه‌ها همانگونه که افراد را برای خرید تشویق می‌کنند بتوانند پاسخ‌گوی خوبی نیز برای اعتماد افراد باشند.

عضو کمیسیون کشاورزی، آب و منابع طبیعی مجلس، یادآور شد: فروشندگان موجود در فروشگاه‌های زنجیره‌ای یا نمایشگاه‌ها با اخذ سود کم از معامله خود حمایت از مصرف‌کننده را به وضوح نشان می‌دهند.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟