صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

زمان‌آبادي:رويكرد 90 امر به معروف و نهي از منكر است

کد خبر: ۳۳۳۶۸
| |
1943 بازدید
|
۲

كارشناس مطبوعات كشور گفت: اعتقاد دارم در شرايط فعلي فضاي سانسور تعريف نشده و به طور غيرمستقيم در برنامه‌‏هاي ورزشي كشور در حال به وجود آمدن است تا فضاي انتقادي كه وجود دارد را از بين ببرد.

غلامحسين زمان‌‏آبادي در گفت‌‏و‌‏گو با ايلنا، افزود: در ورزش جوي وجود دارد تا مردم بتوانند به نوعي اعتقادات خود را بيان كنند. تلويزيون هم تا زماني كه با مواضع سازمان تربيت‌‏بدني و فدراسيون فوتبال همسان بود هر چه‌‏قدر مي‌‏خواستند تماس مي‌‏گرفتند و سفارشات لازم را انجام مي‌‏دادند و هيچ مشكلي هم نبود اما از زماني كه تلويزيون موضع انتقادي به خود گرفت آن‌‏هم انتقادي كه به جا بود موجي به راه افتاد تا آن نقطه قوت را كور كند.

وي ادامه داد: در نتيجه حمله به برنامه نود استراتژي برخي از مديران ورزشي كشور است كه تحمل انتقاد را ندارند. اين موضوع كوچكي نيست، عمق مساله هم فقط به برنامه نود مربوط نمي‌‏شود. تلويزيون اگر برنامه‌‏هاي ورزشي داشته باشد مانند آن برنامه‌‏هايي كه در روز جمعه برگزار مي‌‏شود و تريبون در اختيارش است هر تعريفي كه از خود بخواهد بگويد هيچ‌‏گاه مشكلي پيش نمي‌‏آيد.

كارشناس مطبوعات كشور اضافه كرد: اما به محض اين‌‏كه يك برنامه‌‏اي بخواهد عملكرد مديران را زير سوال ببرد به آقايان برمي‌‏خورد. در نتيجه استراتژي بر اين است كه برنامه نود را نيز بي‌‏خاصيت كنند.
زمان‌‏آبادي گفت: در مقطعي برنامه نود با دعوت از برخي مديران باشگاه‌‏ها و فدراسيون فوتبال فضايي بوجود مي‌‏آورد كه آنها از عملكرد خودشان تعريف مي‌‏كردند. همين امر باعث شد تا به مرور زمان برنامه نود با افت محسوسي روبه‌‏رو شد. البته هيچ‌‏كس منكر اين نيست كه اين برنامه بدون اشكال است.

وي افزود: برنامه 90 يك فضاي انتقادي را در بين جوانان به وجود مي‌‏آورد تا در جامعه انتقاد كنند. انتقاد كردن هم وظيفه ديني ماست. اصل نظارت بر جامعه همان امر به معروف و نهي از منكر است. همان كه حضرت سيدالشهدا و خاندان او نيز در اين راه به شهادت رسيدند و ما بايد به اين اصل بپردازيم اما آقايان در سازمان تربيت‌‏بدني و فدراسيون فوتبال به دليل ضعف مديريتي كه دارند اين فضا را سنگين كرده‌‏اند تا مردم انتقاد نكنند.

كارشناس مطبوعات كشور ادامه داد: ظاهرا سازمان تربيت‌‏بدني اعمال‌‏نظري بر برنامه‌‏هاي خود نمي‌‏كند اما اگر روزي چنين اتفاقي پيش بيايد رسانه ملي زير سوال مي‌‏رود و رسانه ملي، استقلال خود را از دست مي‌‏دهد. البته خود آقايان پورمحمدي و ضرغامي افراد شجاعي هستند و نبايد زير بار فشار سازمان تربيت‌‏بدني بروند چرا كه كيان و حيثيت رسانه ملي را حفظ كرده‌‏اند كه البته اين وظيفه آقايان است و هر كاري هم انجام دهند در سابقه كاري آن‌‏ها باقي خواهد ماند.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۲
nfxnlyuo
|
Netherlands
|
۰۹:۵۴ - ۱۳۹۰/۰۳/۲۱
20
qkrtpqdl
|
Netherlands
|
۰۹:۵۴ - ۱۳۹۰/۰۳/۲۱
20
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟