سرهنگ قلابي، سارق خودرو از آب درآمد
کارآگاهان پليس آگاهي تهرانبزرگ فردي را به بهانه خريد خودرو، آنها را سرقت ميکرد را دستگير کردند.
به گزارش مردم سالاری، در روز 21 خرداد ماه سال جاري مأموران کلانتري 114 غياثي در جريان سرقت يک دستگاه خودرو پژو پارس در خيابان خاوران قرار گرفتند. با حضور صاحب خودرو در کلانتري، وي در اظهارات اوليه به مأموران اعلام کرد که قصد فروش خودرو پژو پارس خود را داشته که فردي به بهانه دور زدن با ماشين اقدام به سرقت خودرو کرده است.
با تشکيل پرونده مقدماتي با موضوع «سرقت خودرو» و به دستور شعبه اول بازپرسي دادسراي ناحيه 14 تهران، پرونده جهت انجام تحقيقات تکميلي در اختيار پايگاه ششم پليس آگاهي تهران بزرگ قرار گرفت. مالباخته پس از حضور در پايگاه ششم، در اظهاراتش به کارآگاهان گفت: « به دليل مشکلات مالي قصد فروش خودرو شخصي ام را داشته و به همين علت آگهي فروش خودرو را به همراه شماره تماس، در پشت شيشه عقب ماشين چسبانده بودم تا اينکه يک روز قبل از سرقت فرد ناشناسي با من تماس گرفت و مدعي شد که خودرو را در خيابان ديده و قصد خريد آن را دارد؛ فرداي آنروز ( روز سرقت ) اين شخص براي بازديد و نهايتا خريد خودرو، با من در داخل گاراژ ... واقع در خيابان خاوران ملاقات کرد و زمانيکه به بهانه امتحان کردن ماشين، موتور خودرو را روشن کرده بود در يک لحظه و با استفاده از غفلت من اقدام به سرقت ماشين کرده و از محل متواري شد » .
با توجه به شيوه و شگرد سرقت و احتمال سابقه دار بودن سارق، کارآگاهان با انجام چهره نگاري و بررسي بانک اطلاعات مجرمين سابقه دار موفق به شناسايي «فرزين . س» ( 36 ساله ) شدند که از سال 75، بارها و به اتهام ارتکاب جرايم مختلف ايراد ضرب و جرح، غصب عناوين و مشاغل دولتي و ...، بارها دستگير و روانه زندان شده بود .
با شناسايي هويت متهم، کارآگاهان پايگاه ششم با اخذ نيابت قضايي به محل سکونت «فرزين» در منطقه سلطان آباد مراجعه و در تحقيقات خود اطلاع پيدا کردند که وي پس از آزادي از زندان ( در سال 1391 ) محل سکونت خود را تغيير داده است .
در روز سيزدهم تير92، مأموران پليس آگاهي شهرستان قم در حين گشت زني به يک دستگاه خودرو پژو پارس مشکوک شدند که با بررسي سوابق خودرو اطلاع پيدا کردند که خودرو مسروقه بوده و دستور توقيف خودرو و دستگيري سرنشينان آن از سوي پايگاه ششم پليس آگاهي تهران بزرگ در سيستم جامع پليس ثبت شده است؛ بلافاصله خودرو به همراه دو سرنشين داخل آن توقيف و هويت راننده آن به نام «فرزين . س» مورد شناسايي قرار گرفت . با انتقال سرنشينان خودرو به پليس آگاهي شهرستان قم و انجام تحقيقات اوليه مشخص شد که سرنشين دوم خودرو از مسروقه بودن ماشين و هويتِ فرزين به عنوان يک مجرم سابقه دار هيچ اطلاعي نداشته و متهم قصد داشته تا با غصب عناوين دولتي و به بهانه تهيه وام براي اين شخص، اقدام به کلاهبرداري از وي کند .
با انتقال متهم به پايگاه ششم پليس آگاهي تهران بزرگ و در بررسي اسناد و مدارک شناسايي بدست آمده از داخل خودرو مسروقه، کارآگاهان موفق به شناسايي تعداد ديگري از مالباختگان و شکاتي شدند که متهم به شيوه اي مشابه اقدام به سرقت خودرو کرده بود؛ يکي از اين افراد، پس از حضور در پايگاه ششم و شناسايي دقيق متهم در اظهاراتش به کارآگاهان گفت: «اين آقا با معرفي خود به عنوان سرهنگ يکي از ارگان هاي نظامي و به بهانه خريد خودرو سمند با من قرار ملاقات گذاشت؛ زمانيکه اين شخص از من درخواست کرد تا خودرو را از نظر فني بررسي کند، من نيز غافل از نيت وي خودرو را در اختيارش قرار داده و او نيز از همين فرصت استفاده کرده و خودرو سمند را در برابر چشمانم سرقت کرد » .
سرهنگ کارآگاه محمد اشراقي، رئيس پايگاه ششم پليس آگاهي تهران بزرگ، با اعلام اين خبر گفت: « با شناسايي تعدادي از مالباختگان که متهم به شيوهاي مشابه و با غصب عناوين و مشاغل دولتي اقدام به سرقت خودرو از آنها کرده و با توجه به احتمال ارتکاب ساير سرقت ها و جرايم و افزايش تعداد شکات و مالباختگان، دستور انتشار تصوير متهم از سوي مقام محترم قضايي صادر شده است؛ لذا از کليه شکات احتمالي که موفق به شناسايي تصوير متهم شدند دعوت ميشود تا جهت پيگيري شکايات خود به پايگاه ششم پليس آگاهي تهران بزرگ واقع در خيابان نبرد شمالي ـ انتهاي خيابان شهيد بيدي مراجعه کنند » .


