صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

یارانه مابه‌التفاوت ارز مرجع و مبادله‌ای پرداخت نشده

کد خبر: ۳۳۱۴۲۷
| |
2660 بازدید
رئیس مجمع عالی واردات با بیان اینکه برای سه ماهه دوم سال ذخیره‌سازی کالا انجام شده و اگر تصمیم‌گیری‌های درستی در دولت انجام شود مشکلی نخواهیم داشت گفت: هنوز پرداخت یارانه مابه‌التفاوت ارز مرجع و مبادله‌ای به وارد کننده ‌ها شفاف نیست.

محمد حسین برخوردار در گفت‌وگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم در مورد دپوی 83 کشتی گندم در گمرک اظهار داشت: اطلاعی از این مساله ندارم ولی احتمالا از سوی شرکت بازرگانی دولتی این گندم‌ها وارد شدند و به دلیل حذف ارز مرجع و جایگزینی ارز مبادله‌ای ترخیص این کشتی ها با مشکل روبرو شده زیرا باید مابه‌التفاوت آن پرداخت شود.
وی با بیان اینکه قرار است مابه التفاوت ارز مرجع و مبادله‌ای را به وارد کنندگان یارانه بدهند گفت: اینکه به چه نحوی مابه التفاوت ارز مرجع و مبادله‌ای به وارد کننده‌ها پرداخت شود شفاف نیست البته باید نحوه پرداخت این یارانه به واردکننده‌ها توسط هیئت دولت مصوب شود.

رئیس مجمع عالی واردات با بیان اینکه پرداخت یارانه نقدی در بودجه 48 هزار میلیارد تومان تعیین شده و در راستای آن باید قیمت حامل‌های انرژی 38 درصد افزایش می‌یافت ولی انجام نشد، بیان کرد: 6 ماه است که قیمت حامل‌های انرژی افزایش نیافته و دولت با کسری بودجه مواجه خواهد شد. بنابراین هیچ چیز مشخص نیست مگر اینکه از سایر بخش‌ها مثل عمرانی کسر شود و برای پرداخت یارانه استفاده کنند.

وی در مورد ذخیره‌سازی کالاهای اساسی در کشور خاطرنشان کرد: ذخیره‌سازی‌ها معمولا سه ماهه است زیرا برخی کالاها را به دلیل فساد‌پذیری نمی‌توان مدت طولانی نگهداری کرد. البته در حال حاضر وضعیت ذخیره‌سازی در کشور مناسب است و برای 3 تا 4 ماه آینده مشکلی وجود ندارد.

برخوردار با بیان اینکه کشتی‌های دیگر برای کالاهای اساسی در راه است و مشکلی از نظر ذخیره‌سازی نخواهیم داشت تصریح کرد: در دولت باید اگر وزارتخانه یا سازمانی تصمیم می‌گیرد اقدام به واردات کالایی کند، دستگاه دیگری نباید بگوید پول و یا ارزی نمی‌دهد. زیرا این مسئله به معیشت مردم و کالاهای اساسی آنها مربوط می‌شود.

وی با بیان اینکه باید برای کالاهای اساسی صندوق خاصی در نظر گرفته شود گفت: اگر در بدنه دولت تصمیم‌گیری‌های درستی اتخاذ شود مشکلی نخواهیم داشت.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟