يك استقلالي، مانع استقلالي شدن افشين!
حتي فتح اله زاده در مصاحبه اي عجيب گلايه هاي تند مجتبي جباري از شرايط مالي حاكم بر استقلال را دليل عقب نشيني افشين و حضور او در سپاهان دانست اما پشت پرده اين ماجرا، يك بازيكن ديگر قرار داشت.
گروه ورزشی - ماجراي پيوستن آرش افشين به باشگاه سپاهان از آن دسته اتفاقاتي بود كه كمتر كسي انتظار آن را داشت. ستاره جوان فولاد يكي از بازيكناني بود كه در ابتداي فصل نقل و انتقالات با پيشنهاد جدي آبي پوشان روبرو شد و در صدر فهرست امير قلعه نويي براي فصل آينده قرار داشت.
به گزارش افکارنیوز - افشين نيز كه بسيار تمايل داشت پيراهن آبي ها را بر تن كند، دو جلسه مفصل با مسئولان باشگاه برگزار كرد و تقريبا با آنها به توافق رسيد تا فصل آينده پيراهن آبي را بر تن كند و در حاليكه به نظر مي رسيد كه همه چيز تمام شده و افشين را بايد استقلالي دانست، او ناگهان به اصفهان رفت و سر از سپاهان در آورد! در واكنش به اين اتفاق مسئولان باشگاه استقلال، حضور افشين در اصفهان را به پيشنهاد ۲ ميلياردي رقيب نسبت دادند و حتي فتح اله زاده در مصاحبه اي عجيب گلايه هاي تند مجتبي جباري از شرايط مالي حاكم بر استقلال را دليل عقب نشيني افشين و حضور او در سپاهان دانست اما پشت پرده اين ماجرا، يك بازيكن ديگر قرار داشت.
بازيكني كه تا فصل گذشته پيراهن آبي بر تن داشت؛ علي حمودي! حمودي كه در تابستان جاري از استقلال جا شد و پيراهن زرد سپاهان را بر تن كرد، يكي از بازيكناني بود كه به افشين توصيه كرد تا پيشنهاد استقلال را بي خيال شده و به سپاهان بپيوندد! حمودي كه با توجه به خوزستاني بودنش رابطه نزديكي با افشين دارد و البته تا همين فصل پيش پيراهن استقلال را بر تن مي كرد، يكي از افرادي بود كه افشين با او مشورت كرد و حمودي نيز در صحبتهايش با اشاره به شرايط مالي نابسامان استقلال و حاشيه هاي ويرانگرش به افشين توصيه كرد كه بهتر است استقلال را بي خيال شده و به سپاهان بيايد تا علاوه بر حضور در يك جو آرام و بي حاشيه و پيشرفت زير نظر يك مربي خارجي با دانش، قرارداد چرب و نرمتري را امضا كند و به جاي دويدن و التماس كردن براي دريافت ملبغ قراردادش در استقلال، مطمئن باشد كه در سپاهان پول را خود را سر موعد مقرر دريافت خواهد كرد. به ويژه اينكه سال جام جهاني است و افشين با درخشش در تركيب سپاهان مي تواند در فهرست مسافران برزيل حاضر باشد. در نهايت توصيه هاي كارساز حمودي، آرش افشين را مجاب كرد تا به استقلال پشت كرده و راهي سپاهان شود!


