صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

تعیین تکلیف حق مسکن کارگران در ماه رمضان

کد خبر: ۳۲۹۹۴۴
| |
3191 بازدید
وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی با بیان اینکه به قول‌هایی که تاکنون داده‌ام عمل می‌کنم، گفت: در بحث افزایش حق مسکن و خواروبار، کارفرمایان مخالف هستند و برای نهایی شدن موضوع در ماه رمضان جلسه‌ای‌ برگزار می‌شود.
خبرگزاری فارس: تعیین تکلیف حق مسکن کارگران در ماه رمضان/ به قول‌هایم عمل می‌کنم

به گزارش فارس، اسدالله عباسی در جمع خبرنگاران در پاسخ به سؤال خبرنگار فارس، مبنی بر وضعیت افزایش حق مسکن کارگران در شورای عالی کار اظهار داشت: در جلسات گذشته، نمایندگان کارگری و کارفرمایی به تفاهم نرسیدند و قرار است برای تفاهم در این موضوع، یک جلسه دیگر برگزار شود.

وزیر تعاون کار و رفاه اجتماعی در پاسخ به این سؤال فارس که افزایش 10 هزار تومانی حق مسکن در افزایش قدرت خرید این قشر تأثیرگذار نیست، افزود: به هر حال این موضوع باید به تأیید و تصویب شرکای اجتماعی کار برسد و در ماه مبارک رمضان جلسه‌ای به این منظور برگزار خواهد شد.

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی با بیان اینکه دولت نمی‌تواند نظر خود را به کارفرمایان در بحث افزایش حق مسکن تحمیل کند، تصریح کرد: این موضوع باید با تفاهم و اجماع‌نظر همه شرکا درنظر گرفته شود و اکنون دولت با این افزایش موافق است، اما مخالف این موضوع کارفرمایان هستند.

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در پاسخ به این سؤال که آیا سبد کالای ماه مبارک رمضان به کارگران اختصاص خواهد یافت، بیان داشت: حتماً کارفرمایان در واحدهای تولیدی و بنگاه‌های اقتصادی طبق سنت حسنه، هر ساله برای این ماه مبارک سبد کالای ویژه درنظر خواهند گرفت.

وی تأکید کرد: کارفرمایان کار خود را به درستی انجام می‌دهند و مشکلی وجود ندارد و مورد حمایت دولت هستند و در جلسات شورای عالی کار نیز امور با رفاقت و همدلی انجام می‌شود و برخی مصاحبه‌ها و اخباری که در رسانه‌ها وجود دارد و حاشیه‌سازی می‌شود مربوط به شرکای قانونی شورای عالی کار نیست.

عباسی در پاسخ به سؤال فارس مبنی بر وعده‌های اجرایی نشده از جمله کارت خرید کارگران و سهام عدالت بیان داشت: بنده در رابطه با قول‌هایی که در جلسه رأی اعتماد دادم صحبت می‌کنم و خوشبختانه همه آنها انجام شده است و از تمام ظرفیت برای انجام دیگر امور نیز استفاده خواهد شد و باید در چارچوب اختیارات گام برداریم و اکنون نیز اینگونه بوده است و در حال حاضر کارهای وزارتخانه به روز است.

عباسی در خصوص افزایش قیمت داروها و میزان تعرفه‌های درمان بیان داشت: این موضوع از سوی وزارت بهداشت و درمان انجام می‌شود و قرار است اعتباری از سوی این وزارتخانه و یا دولت برای جبران افزایش قیمت دارو و مطالبات بیمه‌ها اختصاص یابد و اکنون دستور این موضوع داده شده و پس از موافقت رئیس‌جمهور در نیمه دوم تیرماه کل بدهی‌های بیمه‌های سلامت تا پایان سال 91 تسویه می‌شود و قطعا پرداخت‌ها را به روز می‌کنیم.

به گفته عباسی، قرار است در نیمه دوم تیرماه شورای عالی بیمه تشکیل جلسه بدهد تا در ادامه روند پزشک خانواده و نظام سازمان بیمه سلامت، کارها دنبال شود.

وی یادآور شد: جلسه شورای عالی بیمه برای پیگیری امور مربوطه و نیز شورای عالی کار برای بررسی حق مسکن و خواروبار کارگران به زودی برگزار می‌شود.

عباسی تاکید کرد: کارها به روز بوده و در هیچ کاری عقب نیستیم و قول و قرارها انجام شده یا در حال اجرا است.

وی تصریح کرد: رفع مشکل صندوق بازنشستگان فولاد خوشبختانه انجام و تا پایان اردیبهشت حقوق کارگران پرداخت شده  و درصدد هستیم حقوق خردادماه نیز پرداخت شود و تا پایان تیرماه معوقات به روز خواهد شد. همچنین بیمه تکمیلی و طلایی بازنشستگان کشوری انجام شده و نیز کارهای زنان سرپرست خانوار و بیمه کارگران ساختمانی در حال انجام است.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟
آخرین اخبار