میلی صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

تکذیب خبر کناره‌گیری حدادعادل

کد خبر: ۳۲۴۷۸۷
| |
4846 بازدید

سخنگوی ستاد حدادعادل گفت: حداد عادل تا پایان رقابت‌های انتخاباتی در صحنه حضور خواهد داشت و به نفع هیچ نامزدی کناره‌گیری نخواهد کرد.

به گزارش خبرگزاری فارس، مجتبی توانگر سخنگوی ستاد انتخاباتی حداد عادل اظهار داشت:اخباری که یکی از نمایندگان به نقل از رییس ستاد انتخاباتی آقای حدادعادل بیان کرده، بافته‌های ذهنی وی است و آقای نجابت هیچ بحثی راجع به کناره‌گیری آقای حدادعادل نداشته است.

وی اضافه کرد: کسانی که اخبار انصراف حضور آقای حدادعادل را مطرح می‌کنند که با منافع خود را با حضور ایشان در خطر می بینند. آقای حدادنشان داد که برای دفاع از ارزشهای انقلاب و گفتمان امام و رهبری با تمام آبرو و اعتبار خود به میدان آمده و با شایعات کنار نمی‌رود.

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # آژانس بین المللی انرژی اتمی # نرخ سوم بنزین # قیمت دلار # قیمت سکه # ونزوئلا
نظرسنجی
آیا به عنوان زن حاضرید با مهریه 14 سکه «بله» را بگویید؟
مرجع جواهرات