كناره گیری كاوازاكی از موتورسواری
شرکت صنایع سنگین کاوازاکی ژاپن امروز از قصد خود برای کناره گیری از مسابقات موتورسواری موتو جی پی به علت بحران اقتصادی فراگیر خبر داد.
به گزارش شبكه خبر، کاوازاکی در بیانیه ای اعلام کرد : تاثیر بحران مالی فعلی بر روی اقتصاد جهان به شدت زیاد است و برای بهبود اوضاع به زمان طولانی نیاز است.
بر اساس این بیانیه کاوازاکی از سال 2009 به بعد در مسابقات موتو جی پی شرکت نمی کند.
یک مقام کاوازاکی در شهر کوبه واقع در غرب ژاپن خاطر نشان کرد این شرکت تقریبا 4 میلیارد ین (43 میلیون و 800 هزار دلار) در سال برای اداره تیم شرکت کننده در این مسابقات هزینه می کند.
پیش از کاوازاکی، دیگر شرکت های بزرگ خودروسازی ژاپن نیز برای کاهش هزینه های خود در نتیجه کاهش تقاضای جهانی خودرو، از پایان دادن به برنامه های خود برای شرکت در مسابقات خبر داده بودند.
هوندا تصمیم گرفته است از شرکت در مسابقات فورمول یک انصراف دهد و سوبارو و سوزوکی نیز از مسابقات رالی جهان کناره گیری کرده اند.
به گزارش خبرگزاری فرانسه از توکیو، کاوازاکی در سال 2003به منظور تقویت وجهه و توسعه فن آوری طراحی خود به این مسابقات پیوسته بود.


