صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

نوري،‌انصاري‌فرد و رضايي درآستانه تمديد قرارداد

کد خبر: ۳۲۰۶۷۷
| |
4111 بازدید
3 بازيکن ملي‌پوش باشگاه پرسپوليس براي تمديد قرارداد به باشگاه دعوت شدند.

مسئولان باشگاه پرسپوليس در چند روز اخير با بازيکنان خود براي فصل آينده و تمديد قرارداد وارد مذاکره شدند. در همين راستا نوري، رضايي و کريم انصاري‌فرد سه بازيکن ملي‌پوش پرسپوليسي‌ها براي مذاکره در خصوص تمديد قرارداد به باشگاه پرسپوليس دعوت شدند.

به گزارش فارس، البته اين سه بازيکن همه چيز را به انتخاب سرمربي و بعد از بازي با عمان موکول کردند. رضايي يک سال ديگر با قرمزپوشان قرارداد دارد اما قرارداد او داراي بندهاي به خصوصي است که بايد پرسپوليسي‌ها رضايت او را جلب کنند. نوري و انصاري‌فرد هم با قرمزپوشان قرارداد ندارند.

محمد نوري دو روز قبل در گفت و گو با فارس اعلام کرده بود که مي خواهد به تيم ديگري برود و پيشنهادي دارد که نمي تواند از آن چشم پوشي کند.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟
آخرین اخبار