مواضع انتخاباتی دولت شفافتر از قبل شده است
سخنگوی کمیسیون امنیتملی و سیاستخارجی مجلس با اشاره به برگزاری همایش بزرگداشت فردوسی در وزرشگاه ۱۰۰ هزار نفری آزادی، گفت: مواضع انتخاباتی دولت شفاف تر از قبل شده است.
سیدحسین نقویحسینی عضو فراکسیون اصولگرایان رهروان ولایت مجلس با اشاره به برگزاری همایش بزرگداشت فردوسی در روز چهارشنبه ( ۲۵ اردیبهشت)در وزرشگاه یکصد هزار نفری آزادی، به مجلس نیوز (پایگاه خبری فراکسیون اصولگرایان رهروان ولایت مجلس شورای اسلامی)،توضیح داد: همایشی که در فروردین ماه به بهانه تقدیر از خادمان سفرهای نوروزی برگزار شد، برنامهای سیاسی و انتخاباتی بود و همایش بزرگداشت فردوسی و ثبت ردیفهای موسیقی هم مانند همان برنامه همایشی انتخاباتی است.
نماینده مردم ورامین، قرچک، جوادآباد و پیشوا در مجلس شورای اسلامی، تصریح کرد: مواضع انتخاباتی دولت بیش از پیش شفاف شده و بر همگان آشکار شد که گمانه زنیهای اخیر صحیح بوده است.
وی ادامه داد: وقتی رئیس جمهور یک کشور به همراه یک نامزد انتخاباتی به ستاد انتخابات وزارت کشور میرود به معنای این است که دولت صراحتاً وارد فرایند انتخابات شده و قصد دارد کار انتخاباتی کند.
نقویحسینی افزود: این اقدام هم خلاف قانون، خلاف عرف، خلاف قوانین موضوعه و خلاف امانتداری و بی طرفی است چرا که قوه مجریه مجری انتخابات است و باید بی طرف بماند و امانتداری خود را اثبات کند.
سخنگوی کمیسیون امنیتملی و سیاستخارجی مجلس، گفت: این گونه اقدامات رئیس دولت مصداق جرم است و قوه قضائیه و شورای نگهبان باید به این رفتار سیاسی و انتخاباتی دولت رسیدگی کند.
گفتنی است؛دولت تصمیم دارد تا امروز ( چهارشنبه ۲۵ اردیبهشت ماه) همایشی با نام بزگداشت فردوسی در ورزشگاه آزادی برگزار کند.


